Benim yaptığım bir mix yok, motorcu birliğinde de bulunmuyorum. Olay tamamen benim dışımda gerçekleşiyor. Bana İc'de seni tarif ediyor Harley, ki karakter sen bile değilsin. Senin karakterin adın farklı, Bu şikayeti de mantık olarak Ernesto'nun oluşturması gerekiyor, sizi dövmedik, hiçbir şey yapmadık. Ooc olarak Harley ile hiç sohbetimiz olmadı bile, benim buna dair bir kanıtım yok, ben sadece tarif edilen şekilde siyah arabayı görünce telefonla arayıp söyledim. Beyaz arabayı değiştirdiğinizi görmüşler demek ki başkaları, dediğim gibi birlikte bile değilim, bana anlatılan bu, Harley ve motorcular dostum olduğu için yardımcı olmaya çalıştım, yaptığım bir mix bulunduğunu düşünmüyorum. Arkadaşla bunun üzerine pmden uzun uzadıya konuştum, ısrarla şikayet açmış. Boşu boşuna bir sicil kirletme şikayeti gibi geldi bana, Neye bu kadar tutulup kinlenmiş onu anlamadım? bir de uzun uzun yazmış, belli ki yaptığımız rol kendisine çok dokunmuş ki, rolde de hiçbir şey yapmadık, yazdığım yazı görünüyor bu heriflerle muhattap olun diyorum, bölgeden uzaklaşıyorum. Savunmam bu şekilde, kimse ile ikili diyaloga girmek istemiyorum. Adaletli bir şekilde şikayetin sonuçlandırılmasını istiyorum. Arkadaş şikayetinde çok ısrarcı ise geri çekmesini rica ediyorum, geri çekmemesi halinde savunmamın göz önünde bulundurulmasını istiyorum.