Olayın öncesini uzun uzun anlatmayacağım, kısa ss'lerle konuyu kapatacağım.
Arkadaşa şikayet açtım, kinlenmiş olsa gerek karşı bir şikayet açmış ki ortada bir ihlal bile yok. Brawl rolünün harareti ile "CJ" ihlali olmaması adına emotu verip seni araçtan atıyorum, kurallarda sürücü koltuğundan atman gerek diye bir şey varsa alıntılarsan memnun olurum.

Chatlog da gözüktüğü gibi brawl esnasında ne hikmetse arkadaş bir anda arabaya binip kaçası geliyor, emote ihlali diyorsun. Senin brawl esnasında arabana binip kaçmak ne kadar gerçekçi? Onu geçtim yaralı süren bittikten sonra arabana binip hiçbir şey olmamış gibi gidiyorsun, nerede fear rp? Nerede sürekli roleplay?

Burada "kasıklarına tekme atar" emote'u veriyorum, eğer ki sürekli roleplay kavramına uysaydın aracına binecek durumda olmazdın değil mi?

Chatlog'lardaki timestamp'a baktığımız zaman arkadaşın yerdeyken ve araca binme süresi arasında neredeyse hiç fark yok. Bir anda kalkıp aracına biniyor. Emote ihlali diyorsun, /dene atmadı diyorsun. İki dakika önce dayak yemiş birinin yanından hemen kalkıp aracına binmen ne kadar gerçekçi? /dene bile atmamışsın, değil mi?

Arkadaşın, Fear rp kapsamında ceza almasını talep ediyorum, aracına binerek rolden kaçıyor.
Suçu benim üstüme yığarak, kimseyi manipüle etmeye çalışma komik gözüküyor.