Konu: God Hack  (Okunma sayısı 409 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2025 03:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ferzad_Kourash @kohencan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.04.2025 4:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: God mode.   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta ben dövüyorum arkadaşı, sonrasında biraz duraksıyor ve tekrar dövmeye kalktığımda video olduğu gibi hiç canı gitmiyor, karakteri 2x3 konumda, yani canının gitmemesinin ihtimali yok, god hack olduğu açıkca ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 06.04.2025 03:59 Viesta »

#1 - 06.04.2025 13:42
Yeter artık kanka şu sıfır hile bilginle ifitra atıp durma sıkıldım ben senin şikayetlerine savunma yazmaktan attığın videoda hit atamıyorsun benim ekranımda ben seni yere yatırmış dövüyorum benim canımın gitmesi için zaten senin gibi animasyona girmem gerekiyor karakterim animasyona girmiyor ya da geriye doğru gitmiyor demek ki benim ekranımda bana vuramamışsın vicedeki hasar sistemi böyle işliyor yapacak bir şey yok

üstüne 15205920 ileti atmanın da bir anlamı yok başka savunma gelmeyecek sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 06.04.2025 13:46 kohencan »

#2 - 06.04.2025 15:49
Yeter artık kanka şu sıfır hile bilginle ifitra atıp durma sıkıldım ben senin şikayetlerine savunma yazmaktan attığın videoda hit atamıyorsun benim ekranımda ben seni yere yatırmış dövüyorum benim canımın gitmesi için zaten senin gibi animasyona girmem gerekiyor karakterim animasyona girmiyor ya da geriye doğru gitmiyor demek ki benim ekranımda bana vuramamışsın vicedeki hasar sistemi böyle işliyor yapacak bir şey yok

üstüne 15205920 ileti atmanın da bir anlamı yok başka savunma gelmeyecek sonuçlanabilir
İftira attığım yok, karşılıklı olarak vuruşuyoruz, benim neden canım gidiyorda senin gitmiyor.

#3 - 06.04.2025 16:12
tekrar tekrar aynı şeyleri yazmama gerek yok savunmamı okuyup sonuçlayabilirsiniz @BYyaho

#4 - 10.04.2025 21:18
Video kırılmış. @Viesta

#6 - 26.04.2025 19:25
Kişi ban yediği için K/A