Konu: [05.04.2025] Tinna Ranieri  (Okunma sayısı 220 defa)

#10 - 06.04.2025 03:56
Yani beni sürekli yalancılıkla itham edip duruyorsunuz ama attığınız kanıtlarda benimle ve ortağım Luna ile tartıştığınız zaten gözüküyor. Ben hiç bir zaman size direk cevap vermedim sadece savunmamı yapıyorum arkadaşlar lütfen ikili diyalog kurmayalım. Bunu PM'den de defalarca söyledim. Rolümü sorguluyor üst üste yalancılıkla itham ediyorsunuz lütfen buna son verin. Bu şekilde rol sorgulama ve yalancılık ile itham etme hakkınız yok. Gördüğüm kadarı ile admin veya moderatör değilsiniz. Ben zaten dışarıda tekrar bir emote vermediğim için sizlerden özür diledim. DIşarı çıktığımda zaten elimde silah yüzümde maske vardı. Dışarı hazırlıklı çıktım. Havaya ateş açıp durmanızı istediğimi söyledim bunu da inkar ettiniz ve ne yazık ki kanıtım yok. Bu şekilde ooc kin besleyeceğinizi düşünmediğim için sizler pm attıkdan sonra ss almaya başladım. İkili diyaloğa son verip şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim lütfen.  :-X

#11 - 12.04.2025 12:36
Silah çekip sıkmayı gerektirecek bir durum olmamış, bir laf atılabilir IC olarak aranızda tartışma çıkabilir fakat böyle durumlarda direkt olarak silah çıkartıp sıkmanız hatalı bir tutum, Tinna_Ranieri karakteri "Deathmatching" ihlalinden cezalandırılacak.