Öncelikle şunu netleştirelim: burada kimse şahsi bir mesele üzerinden değil, yaşanan somut bir ihlal üzerinden konuşuyor. Ortada açılmış bir şikayet var ve buna dair kanıtlarla birlikte süreç işliyor. Siz ise bu durumu kişiselleştirip, konuyu "kin", "karakterim"agresiflik", in doğası" gibi başlıklarla sulandırmaya çalışıyorsunuz. OOC kin meselesine gelince, eğer gerçekten böyle bir niyetim olsaydı, dediğiniz gibi sadece bir şikayetle kalmaz, doğrudan iletişime geçip konuyu kişiselleştirirdim. Ama benim niyetim her zaman yapıcı olmak, sorunu doğru şekilde ifade etmekti.
Karakterinin agresif olması, rol sınırlarını zorlamana veya diğer oyuncuların deneyimini baltalamana gerekçe olamaz. Ayrıca sen bu sunucuda sadece sıradan bir oyuncu değil, birliğin R18’isin ve aynı zamanda İllegal İFM yetkilisinin birliğindesin. Bu pozisyonlar sana sorumluluk yükler, keyfi hareket özgürlüğü değil. Yaptığın rollerin tonu ve şekli hem kuralları zorluyor hem de bulunduğun konumun ciddiyetine zarar veriyor. Bu yüzden sadece bu durumu gündeme getirmekle kalmıyor, senin bu süreçte cezai yaptırım alman gerektiğini de açıkça savunuyorum.
Support pozisyonundaki bir oyuncu olarak sadece karakterinin doğasına değil, oyuncu topluluğuna karşı da sorumlulukların var. Her eylemin, özellikle de agresif temalı rollerin, karşı taraf üzerindeki etkisini hesaba katmalısın. Her Rp’nin sonunda 2-3 mention alıyorsan, belki de durup bir aynaya bakmanın zamanı gelmiştir. Forumda bir düzen olması için hepimiz kurallara uymak zorundayız. Moderatör olman seni kuralların üstüne çıkarmaz, aksine örnek olman beklenir.
Bu bağlamda açtığımız şikayet sadece bir tepki değil; sizin bu tutumunuzun artık hoş karşılanmadığının, sabrın tükendiğinin göstergesidir. Forumlar sizin keyfinize göre şekillenemez. Ve evet, amacımız net: yaşanan bu ihlallerin karşılıksız kalmaması, özellikle de bu tür rolleri istismar eden kişilerin pozisyon fark etmeksizin gerekli yaptırımları almasıdır.
Son olarak, kimseyi hedef almadan, kimseyi provoke etmeden, olayı büyütmeden çözmek niyetindeyiz. Dediğiniz gibi, "hoş bir görsel" olmuyor gerçekten. Ama bunun sorumlusu biz değil, üst üste yapılan agresif rollerle roleplay akışını sekteye uğratan sizlersiniz. Kararı verecek olan yetkili kişiler zaten gerekli incelemeleri yapacaktır.
Ek; Bıraktığın ekran görüntüsünü incelediğim de, hangi amaçla bıraktığın as apaçık ortada. Profilime girip bakabilirsiniz. "Apollon" tarafından yaptırım uygulandı.