Konu: Güvenli Bölge Kural İhlali  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2025 18:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @flameofthewest Dante_Vargo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2025 18:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vice mall ın önündeyken bi anda kilitli arabama binmeye çalıştı sonra yanına gittim güvenli bölgede yumruk atmaya başladı sonrasında bunlar gerçekleşti ve arkadaş izinsiz direk pm atmaya başladı orada roldeydik

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılamasını arz ederim.

#1 - 03.04.2025 19:59
Merhaba, iyi günler.

Kişi ilk önce bana saldırmıştır, hasar loglarına bakabilirsiniz. Ayrıca da videonun en başında gördüğünüz üzere chattan beni kışkırtıyor. Ben de saldırıyorum. Vice Mall'ın tam olarak o sağındaki sokak güvenli bölgeye giriyor mu bilmiyorum. Bir kusurum varsa affola, iyi günler.

#2 - 03.04.2025 21:57
Evet ilk önce güvenli bölgeden çıkartıp ben saldırdım sonrasında ise arkadaşın canı çok az kalınca güvenli bölgee geçti alt tab attı 120 sanye geçtiksen sonra çilek yedi sonrasında ise güvenli bölgede saldırdı bana devlete çıkacağım dediğimde ise çıkmazsan annesi bilmem napim die küfür etti işte sonrasında sizin önünüzdede bilmiyodum falan diye savunma atıyor. Hem sen bu kuralı nasıl bilmiyorsun? Karakter başvurusu atarken oyun kurallarını okumadın mı? Ben kışkırtmıyorum arkada gelmeni istiyordum sen ise korkudan arkaya gelmeyip güvenli bölgede saldırdın.

#3 - 05.04.2025 00:36
Evet ilk önce güvenli bölgeden çıkartıp ben saldırdım sonrasında ise arkadaşın canı çok az kalınca güvenli bölgee geçti alt tab attı 120 sanye geçtiksen sonra çilek yedi sonrasında ise güvenli bölgede saldırdı bana devlete çıkacağım dediğimde ise çıkmazsan annesi bilmem napim die küfür etti işte sonrasında sizin önünüzdede bilmiyodum falan diye savunma atıyor. Hem sen bu kuralı nasıl bilmiyorsun? Karakter başvurusu atarken oyun kurallarını okumadın mı? Ben kışkırtmıyorum arkada gelmeni istiyordum sen ise korkudan arkaya gelmeyip güvenli bölgede saldırdın.

dostum oyuna yeni başladım bilmiyodum kusura bakma bir daha olmayacaktır

#4 - 05.04.2025 02:46
Kişi cezalandırılacak.