WET BLANKET ekibinin ticaret adına ilk atacağı adımın rol senaryosunu aşağıya bırakıyorum, bu rol ile artık kulüp olarak bize destek olmak isteyenlere WET BLANKET logolu/yazılı ürünlerimizi rolsel olarak satmaya başlayacağız.
Bu rolü aşağıda yaptığım rolleri yapmadan da direkt olmuş gibi davranabilirdim, açıkçası buna bir engel yoktu. Ben sadece işi gerçekçi kılmak isteyerek kaliteden ödün vermek istemedim diyebilirim.
Bu tarz bir rol sayesinde hem farklı insanlara, hem kendime rol çıkartmış oldum. Zaman ilerledikçe bunun gibi rolleri herkese sunmaya çalışacağım, eminim ki bazı kitle stabil rollerin dışına çıkıp ince detay isteyen rolleri görmek istiyor. Şu ana kadar bu rolde payı olanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

King, Brooklyn'den ürünleri bastıracağı zaman ürünleri satabilmesi için bir kamyonet istiyor. 07.04.2025

King, ürünleri bastırmak için Optima Medya şirketine iş teklif sunuyor. 15.04.2025

King, baskı konusunda anlaşma yaptıktan sonra baskıyı yapacak kişiyle fiyat anlaşması yapıyor. 16.04.2025

King, fiyat anlaşması üzerine Suburban kıyafet mağazasından baskı yaptırabileceği sade kıyafet alışverişi yapıyor. 16.04.2025
King, tüm her şeyi hazırladıktan sonra baskıların yapılması için Optima Medya'ya kıyafetleri teslim edip ödemesini yapıyor. 17.04.2025

King, ürünleri teslim almak için yola çıkıyor ve ürünleri şirketten teslim alıyor. 20.04.2025

görülmesi için ufak bir kilit