Konu: WET BLANKET  (Okunma sayısı 7626 defa)

#240 - 22.06.2025 01:25
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
Daphne,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#241 - 24.06.2025 10:23
kardesim kalite
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#242 - 25.06.2025 17:38

2.5 aylık serüvende keyfi olarak açtığım ve zaman zaman biraz odaklandığım bu birliğin sonuna geliyoruz.
Kendi başıma en fazla bu kadar ilerleyebildim ve fazlası için bir topluluk olması gerekiyor. Maalesef kitle
bu tarz farklı şeylere sıcak bakmadı. Bu yüzden yanımda birileri olmadı, bu olmadan bu konsepti ilerletmek zor.
Zoru denemek istedim, kendim başlayarak büyüyebileceğini düşündüm ama yanıldım. Daha basit ve düz rol yapmak lazımmış.

Kendi başıma olsam da sonuna kadar kaliteden ödün vermek istemedim, çoğu insan gibi dört dörtlük kusursuz bir rol hiç yapmadım.
Umarım "en güçlü, en zengin, en hazır" tarafları seçmek yerine bir şeyler yapmaya çalışan insanların çabası görünür.
Herkesi aynı hikayeye iterek kısıtlamak benim rol tecrübemde olmayan bir şey, belki bu yüzden bu konsept ilgi çekmedi.
Farklı birliklerde, farkı rollerde, farklı tanıtımlarda görüşmek üzere. Bu konsepti destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. :sampanya:

100
18
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mustafarch, Nowax0222, sukutt, NightWish, Camargo, Jeux, HeisenWick, et yiyen çiçek,
gunshotta, Aykurt, Emreeeeeee, kral gokturk hukumsuz, Skysurge, Viesta, AkaSyla, hoon1gan242,
vynexia, atomfurki,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok