Merhabalar, öncelikle yaşanan olay hakkında açıklık getirmek istiyorum. Karakteriniz etkinlik alanında bazı tartışmalara girdi ve birliğimdeki üyelerle arasında bir gerilim oluştu. Ancak ben bu tartışmalara doğrudan katılmadım, aksine olay yerine sonradan geldim ve durumu başkalarından dinledim. Olayı öğrendiğimde, yaşanabilecek olası bir ihbar ya da daha büyük bir sorunun önüne geçmek amacıyla seni oradan uzaklaştırmaya karar verdim. Seni fiziksel olarak çekiştirerek olayın yaşandığı yerden alıp içeriye götürdüm. Bu sırada amacım sadece ortamı sakinleştirmek ve tartışmanın büyümesini engellemekti. İçeriye götürdükten sonra, olayın neden çıktığını anlamak adına seninle bir konuşma gerçekleştirdim. "Derdin ne? Ne güzel eğlence düzenledik, niye sorun çıkarıyorsun?" şeklinde sorduğum sorular, tamamen olayın arka planını öğrenmek ve ortamı yatıştırmaya yönelikti. Burada kesinlikle provoke edici ya da tehditkâr bir tavır sergilemedim. Bununla birlikte, olayın geçtiği screenshotta görüldüğü üzere, "Maskeli_59764" adlı karakter bana "Sıkayım mı?" şeklinde bir soru yöneltti. Ancak ben hiçbir şekilde ona ateş açmasını ya da saldırgan bir eylemde bulunmasını söylemedim. Bu karakterin kendi inisiyatifiyle sorduğu bir soruydu ve benim onayladığıma ya da yönlendirdiğime dair herhangi bir kanıt bulunmamaktadır. Sana "Olay çıkarttığın için ölmek mi istiyorsun?" şeklinde bir soru yönelttiğim de doğrudur. Ancak bu, karakterimin olaylara nasıl tepki verdiğini gösteren roleplay içi bir söylemdi. Burada herhangi bir provoke edici bir tavır ya da kural ihlali içeren bir durum bulunmamaktadır. Bu tarz konuşmalar, karakterler arasındaki doğal etkileşimlerin bir parçasıdır ve roleplay dinamikleri içinde değerlendirilmelidir. Şikayet açma hakkın tabii ki saklıdır ve bu konuda dilediğin adımları atabilirsin. Ancak, benim doğrudan bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Eğer ihlal ettiğimi düşündüğün bir nokta varsa, bunu daha açık ve somut bir şekilde belirtirsen, konuyu daha sağlıklı bir şekilde ele alabiliriz. İyi roller dilerim.