Konu: 01.04.2025 DM  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2025 14:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_24752

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Moreno_Ricardo Andy_Cooper Micheal_Bonozelli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.04.2025 14:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM GBİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chate gözüken dışında hiçbir rolüm olmamasına rağmen arkadaşlar grottide duran adama sıkınca oraya geldim diye banada sıkmaya başlıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/gtfidhu
i=zmshtg89GMgIRbq4

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.04.2025 14:58
Merhabalar öncelikle, John_Sorrentino karakterine Grotti'de dm atacaktık IC mevzumuz vardı ancak sen sürekli bir takip içerisinde olduğundan dolayı mecburen dön dolaş dur yapmak zorunda kaldık. En sonunda gerçekten bizi takip ettiğini öğrendik, sen biraz uzaklaştıktan sonra John_Sorrentino karakterini vurduk ardından seni tekrardan gördüğümüzden dolayı mecburen senide orada indirmek zorunda kaldık. Senin bu şikayeti açman hata dostum benim araçta 4 kişiyiz ve senin gitmeni söylüyoruz tatlı dil ile ancak sen aldırış etmiyorsun. Senin kayıtın açık olduğu gibi bizimde kayıtımız açıktı. Kanıtlar birazdan arkadaşımızın savunması ile gelecektir.
« Son Düzenleme: 01.04.2025 15:07 zed_exe »

#2 - 01.04.2025 15:01

Ya birde arkadaşımızı bu şekilde tehdit etmişsin, gülme krizine girdim ya  ::) ::) ::) ::)

#3 - 01.04.2025 15:05
Merhaba, öncelikle bizim orada sana sıkma nedenimiz senin bizi sürekli olarak uyarımıza rağmen takip etmendi. Bizim kendi kişisel olayımızı halletmek için çevrede dolaşırken ve araçta maskeli bir arkadaşımız olmasına rağmen bizi ısrarla takip ediyorsun. Sana ilk başta sözlü uyarıda bulunduk devam etmeni söyledik fakat  uyarıyı görmezden geldin daha sonra Grotti'de bulunan arkadaşı kendi mevzularımızdan dolayı vurduğumuzda sende hemen geri geldin ve dolayısıyla bizim yaptıklarımıza şahit olduğun için bizde seni vurmak durumunda kaldık. Olay tamamen bundan ibaret ne eksik ne fazla iyi günler, iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 01.04.2025 15:08 Bull£T »

#4 - 01.04.2025 15:11
Grottide adam vuramasın GBİ BÖLGE orası ve 4 kişi bir sultana toplanmışsınız dm atacağınız çok belli.

#5 - 01.04.2025 15:16
Grottide adam vuramasın GBİ BÖLGE orası ve 4 kişi bir sultana toplanmışsınız dm atacağınız çok belli.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
- Tüm hastaneler
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)
- Tüm havalimanları
- Tüm haber ajansları
- Tüm bankalar
- Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.
- Rodeo Park
- Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
- ViceMall
- Vice Üniversitesi ve çevresi
- Malibu Club
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
- Vice Forum (Stadyum ve otopark bölgesi)
- Verdant Bluffs Gözlemevi ve buraya bağlı tüm yeşil alanlar
- Malibu Corporation
- Sunshine Autos
- Gentleman's Social Club
- Commerce Plaza

Bu maddelerin hiçbirinde Grotti yer almıyor kısacası güvenli bölge değil ayrıca biz DM atmaya çıkmadık kişisel meselemiz için o çevrede bulunan biriyle mevzumuz vardı fakat dediğim gibi araçta maskeli birinin bulunmasına ve kalabalık olmamıza rağmen bizim uyarılarmızı görmezden gelip bizi takip ettin dolayısıylada olanlar oldu.

#6 - 01.04.2025 15:21
Galeriye aracımı satmaya gelicektim adamı vurdunuz oraya geldim diye benide vurmanız anlamına gelmiyor

#7 - 01.04.2025 15:27
Selamlar, John_Sorrentino karakteri ile IC olan bir meselemiz yüzünden sisteme araç satma yerine gidiyoruz, ardından seni görüyoruz. Senin gitmen için bir süre bekliyoruz ancak ne fayda? Senin gitmeni söylüyoruz ancak bizi dinlemiyorsun arkada bizi gözlemliyor, takip ediyorsun.

Bizde senin gerçekten takipte misin? Yoksa gidecek misin gibisinden dönüp dolaşıyoruz, sen yine takip ediyorsun.

Daha sonrasında sen gözden kayboluyorsun, aradan 1 dakika geçmeden tekrardan arkamıza gelip bizi gözlemiyorsun ki bu yapmış olduğun davranış çok saçma.
Ortada bir dm döneceğini biliyorsun, anlamışsın ancak göz göre göre kurşun yemeye razı oluyorsun.

Geri kalan herşey alttaki video'da mevcuttur tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir Vice ile kalın!
« Son Düzenleme: 01.04.2025 16:56 denizcreate »

#8 - 01.04.2025 15:29
Galeriye aracımı satmaya gelicektim adamı vurdunuz oraya geldim diye benide vurmanız anlamına gelmiyor
Yukarıdaki videoyu izler misin? Yalan söyleyip yönetimi kandırmana gerek yok hatta yönetimi kandırmandan ceza almanı istiyorum.

#9 - 01.04.2025 16:17
Selamlar, John_Sorrentino karakteri ile IC olan bir meselemiz yüzünden sisteme araç satma yerine gidiyoruz, ardından seni görüyoruz. Senin gitmen için bir süre bekliyoruz ancak ne fayda? Senin gitmeni söylüyoruz ancak bizi dinlemiyorsun arkada bizi gözlemliyor, takip ediyorsun.

Bizde senin gerçekten takipte misin? Yoksa gidecek misin gibisinden dönüp dolaşıyoruz, sen yine takip ediyorsun.

Daha sonrasında sen gözden kayboluyorsun, aradan 1 dakika geçmeden tekrardan arkamıza gelip bizi gözlemiyorsun ki bu yapmış olduğun davranış çok saçma.
Ortada bir dm döneceğini biliyorsun, anlamışsın ancak göz göre göre kurşun yemeye razı oluyorsun.

Geri kalan herşey alttaki video'da mevcuttur tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir Vice ile kalın!

Bu hile piyasasında varsın neyse...