Konu: Luiz_Pexas - Jacques_Leveque | GBI - Noob DM  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.03.2025 02:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luiz_Pexas - Jacques_Leveque @Lorienn @harman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adrian_Whitmore / @shque

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29,03,2025 / 02:30/b]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI / GBI Alanda Maske / NoobDM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde rol yapıyorduk arkadaşlar gereksiz yükseldi ben argo yaptım gittiler geri geldiler, onlarda argo yaptı GBI dışına çekmek istedi gitmedim biraz atıştık sonra bunlar giderken birşeyler dedi bende küfür ettim durdu indi arabadan koştu GBI alanda bana saldırdı. kendisi benim anneme önce küfür etti ben daha sonra ettim bende saldıra bilirdim ama yapmadım çünkü alan GBI. İzin almadan Agrasif yaptı şahıslar. [ RP+ üyeler. ] İllegal karakter olmama rağmen adamlara agrasifte bulunmadım chat log mevcut fakat Luiz_Pexas sivil karakter ve bana agrasif yapıyor birde ben suçluyum gibi tavırlarda bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): https://streamable.com/d6ru37

« Son Düzenleme: 29.03.2025 02:49 Nowax0222 »

#1 - 29.03.2025 04:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.03.2025 04:38
Öncelikle sa bu olay hakkında alınan tüm sslere ihtiyaç bırakmadan baştan sona video kaydı aldığın için teşekkürler bir tek bu olay öncesi maskem yok takıp yanına gidiyorum yükselen biz değiliz sensin, GB denilen şey tanrı tarafından korunan bir yer değil kameraların olduğu şehirin diğer yerlerine göre güvenli sayılan yerdir, sen bana ve arkadaşıma son derece agresif gelmene rağmen ben çekip gidiyorum giderken en son küfür edip arabama yumruk atıyorsun videoda var, bende inip vuruyorum bunda hiç bir sorun görmüyorum.

Video kaydında'da görüldüğü gibi en sonda /b den şahit olarak yazılan Adrian_Whitmore ve şikayetçi taraf /b komutuyla aktif rolü bölüyorlar şikayetçiyim
Teşekkürler.

"/me Adamın maskesini çeker çıkartır." :D
« Son Düzenleme: 29.03.2025 04:44 Lorienn »

#3 - 29.03.2025 13:56
Dostum arabana vurmadım, ayrca /me Adamın maskesini çeker çıkartır emotunuda yollamadım, bizim /b den sana yazma sebebimiz seni durdurmak ihlallini engellemek.
Ve küfürü ben değil ilk sen ediyorsun sivil karaktersin agrasif yapıyorsun gereksiz.
« Son Düzenleme: 29.03.2025 14:06 Nowax0222 »

#4 - 01.04.2025 16:29
Şahıs ihlallere devam ediyor aktif 4 şikayeti bulunuyor benim gördüğüm. Sonuç lütfen.

#5 - 05.04.2025 10:45
İki tarafta haksız, iki tarafta agresif rol yapıyor. Tek seferlik uyarıyoruz.