bebekyoda forum ismine sahip arkadaş kendisinin ne şikayet edilen tarafta, nede şahit tarafta ismi olmamasına rağmen yani kendisine bir şikayet açılmamışken başkası adına "savnuma" yapıyor, savunmamız diye bahsediyor, garip ve komik, herneyse ben hala herhangi bir beni tanıyabileceği bir kanıt görmemekteyim savunmada yaptığım hataları yazarak haklı çıkmaya çalışmak garip, renkli text atınca, kuralları sıralayınca haklı çıkacağını sanıyor. Hayatımda ilk kez "tarafımıza yöneltilen suçlamaların tamamen asılsız olduğunu ve şikayetçinin kendi RP hatalarını örtbas etmeye çalıştığını belirtmek isteriz." diye bir savunma görüyorum bunları diyebilmeniz için kanıta ihtiyacınız var, ve buna dair herhangi bir kanıt görmüş değilim, aynı şekilde hem kendisi hemde benim attığım SS'lerde Dora ic ismine sahip şahısın'da /b den rol böldüğü açıkça gözüküyor şikayetçiyim. Saldırıyor dediği zaman keşke nasıl tanıdığını'da söylesen, olay bu zaten beni nasıl tanıyor, yüzümde maske var, fısıldayarak maile baktın mı diyor, kusura bakmayın ama kimsenin bunu anlamayacağını düşünmüyorum mail diye discorddan bahsediyor, beni tanıyabileceği her hangi bir kanıt görmedim, görmeyeceğim gibi duruyor, ben yaptığım hataları kabullenebiliyorum SİZİN AKSİNİZE ve bunları şikayetimde de en sonda belirtiyorum ama siz herhangi bir kanıtınız olmamasına rağmen yaptığınız hatalı rolü kabullenemiyorsunuz, buda kimin düşük profilli olduğunu açıkça gösteriyor. Yönetim ekibine saygılarımla, bu iletiden sonra her hangi bir ileti gelmeyecektir, şikayet sonuçlanabilir.