Konu: Steven_luetticke refuserp-nonrp  (Okunma sayısı 275 defa)

#10 - 17.03.2025 04:56
Şikayeti incelemedim Samuel kardeşim ne yapsa haklıdır. Steven_Luetticke isimli oyuncu gavatlık kural ihlalinden dolayı maalesef 450 dakika ceza almıştır. üzgünüm...
Teşekkür ederim kardeşim. Ardını yaktıysam ne mutlu bana.
Ha bu arada videoyuda iyi ki kanıt almışssınız şeref madalyam sayarım, Steven gibi taşşaklısı gelmemiştir piyasaya.

;)

Bak güzel kardeşim ben seni tanımam seni sevmem saygı da duymam fakat Samuel kardeşim benim için çok değerlidir, onu çok severim. O sebeple onun davası benim de davamdır. Bu sebeple sana 450 dakika ceza verdim, 450 dakika boyunca oyuna girip afk kalır mısın oyunda ceza atacak yetkim yok.
« Son Düzenleme: 17.03.2025 04:57 prophet »

#11 - 17.03.2025 05:41
Şikayeti incelemedim Samuel kardeşim ne yapsa haklıdır. Steven_Luetticke isimli oyuncu gavatlık kural ihlalinden dolayı maalesef 450 dakika ceza almıştır. üzgünüm...
Ha bu arada videoyuda iyi ki kanıt almışssınız şeref madalyam sayarım, Steven gibi taşşaklısı gelmemiştir piyasaya.

;)

Bak güzel kardeşim ben seni tanımam seni sevmem saygı da duymam fakat Samuel kardeşim benim için çok değerlidir, onu çok severim. O sebeple onun davası benim de davamdır. Bu sebeple sana 450 dakika ceza verdim, 450 dakika boyunca oyuna girip afk kalır mısın oyunda ceza atacak yetkim yok.
eğlenmene bak çocuk sana dokunmayacam. hepsi bizim çocuklar  O:-)

#12 - 17.03.2025 05:57

;)

eğlenmene bak çocuk sana dokunmayacam. hepsi bizim çocuklar  O:-)

Spoiler: GösterGizle

#13 - 17.03.2025 14:39
O kadar kişi içerisinde agresif rol sergileyip, fear-rp yapmamanız bir kural ihlali. Kaslı olmanız rol içerisinde üstünlük sağlayacağınız anlamına da gelmez. Forum üzerinden gereksiz ileti yapanlar ceza aldı. Steven_Luetticke karakteri'de ceza alacak.