Konu: Steven Luetticke / Samuel Fonz - Onaylı Bölgede Fear RP ihlali  (Okunma sayısı 673 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.03.2025 23:06
Agresifçe davranırım, orası onaylı birlik hood'u. Ne olup bittiğini öğrenmekle yükümlüyüm. Üstüne üstlük Onaylı Birlik olan "Andeyev" in r17'siyim. Hala nasıl olup da haklı çıkmaya çalışıyorsunuz, anlam veremedim. Şikayete daha fazla yanıt vermeyeceğim, sonuçlanabilir. Hayırlı geceler, iyi roller dilerim.

#11 - 15.03.2025 23:09
İkinizde birbirinizden komiksiniz. Neyse şuan dışarıdayım, eve geçince 
devam edeceğim.   :garip:
Samimi bir palyaçoyuz.
Palyaçoluğuna başka yerde devam et o halde. Sunucu kurallarına hakimsiniz, fakat biraz daha ders çalışın.  ;)
« Son Düzenleme: 15.03.2025 23:11 makarov gun on my waist »

#12 - 15.03.2025 23:10
Merhaba sadece mekanda  tek kişiydi bizde 2 kişiydik mantık olarak üstünlük bizdeydi ve agresifce davranarak kışkırttı bizi arkadaşımla bende patakladık olayda ben ve arkadaşımın hiçbir suçu yoktur Kural ihlali yapılmamıştır aksi takdirde arkadaşı olayda mevcut değildi konuşmaları ve yazışmaları bilmeden yalancı şahitlik yapmıştır arkadaşımın attığı fotoğraftaki gibi arkadaş tekdi arkadaşı sonradan gelip yalancı şahitlik yapmıştır.
Oyunda yeni olduğum için bazı yerleri ve sistemleri bilmiyorum dün tanıştığım arkadaşım canımın az olduğunu söyledi ve bana yemek yiyerek canımın yükseleceğini söyledi pm den bende tamam dedim olay zaten dükkanda yemek alırken oldu adam yanımıza geldi agresif bir rol ile ne işiniz var burada burası benim mekanım diyerek olay çıkarmaya çalıştı Role yapmama rağmen haksız bir suçlama olduğunu düşünüyorum Şahidinin orada olmadığını  sonradan geldiğini Şahidin yalancı şahitlik yaptığı için şikayetci olmak istiyorum
Ayrıca evet şahitlik boşuna yapılmış şahitliktir. Orada bile yoktu.

Yalancı şahit değilim, kuralları tekrar gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.  :D

#13 - 15.03.2025 23:12
Merhaba sadece mekanda  tek kişiydi bizde 2 kişiydik mantık olarak üstünlük bizdeydi ve agresifce davranarak kışkırttı bizi arkadaşımla bende patakladık olayda ben ve arkadaşımın hiçbir suçu yoktur Kural ihlali yapılmamıştır aksi takdirde arkadaşı olayda mevcut değildi konuşmaları ve yazışmaları bilmeden yalancı şahitlik yapmıştır arkadaşımın attığı fotoğraftaki gibi arkadaş tekdi arkadaşı sonradan gelip yalancı şahitlik yapmıştır.
Şu yazdıklarını anlayamıyorum, biraz imla kurallarına dikkat edersen yazdıkların daha kolay anlaşılır arkadaşım.  :garip:

#14 - 15.03.2025 23:12
1) GENEL İLLEGAL KURALLAR-
Legal/sivil karakter canlandıran oyuncular şehirdeki Hood Onaylı ve Onaylı birliklere karşı gereken yerlerde Fear RP yapmalıdır.

Legal bir karakter canlandırmadığımız ss'lerden ve rollerimizden bellidir. O yüzden bu kuralda mantıken biz ooc olarak suçsuzuz.

Merhaba, birlik yöneticisi olarak yanıt vermek istedim. Rolde bahsedildiği üzere sizlere karşı bir üstünlük kurulmuş, Fear-rp kuralına uymamışsınız arkadaşlar. Attığın kuralda ise yaptığınız ihlali söylüyor. Mantıken OOC olarak nasıl suçsuz oluyorsunuz, ben onu anlamadığım için yanıt vermek istedim.
Hood onaylı bölgeye sadece ürün almak için geldik, hiçbir olay yokken adamınız sebepsiz yere gelip agresif role giriyorsa mecbur bizde rolü sürdürdük ve karşılık verdik. Onaylı hood'ta olmanız, hood'a gelen rastgele oyunculara istediğinizi yaptıracağınız anlamına gelmiyor, eğer ben ilk başta sana gelip hood bölgende kötü şeyler konuşsaydım eyvallah ama burada durum öyle değil. İlk gelen kimse onun sucu var. Bende biliyorum zaten ilk ben agresif illegal rol yapsam fear rp vs. olurdu.
« Son Düzenleme: 15.03.2025 23:14 Kursnbest »

#15 - 15.03.2025 23:19
Legal/sivil karakter canlandıran oyuncular şehirdeki Hood Onaylı ve Onaylı birliklere karşı gereken yerlerde Fear RP yapmalıdır.

Legal bir karakter canlandırmadığımız ss'lerden ve rollerimizden bellidir. O yüzden bu kuralda mantıken biz ooc olarak suçsuzuz.

Merhaba, birlik yöneticisi olarak yanıt vermek istedim. Rolde bahsedildiği üzere sizlere karşı bir üstünlük kurulmuş, Fear-rp kuralına uymamışsınız arkadaşlar. Attığın kuralda ise yaptığınız ihlali söylüyor. Mantıken OOC olarak nasıl suçsuz oluyorsunuz, ben onu anlamadığım için yanıt vermek istedim.
Hood onaylı bölgeye sadece ürün almak için geldik, hiçbir olay yokken adamınız sebepsiz yere gelip agresif role giriyorsa mecbur bizde rolü sürdürdük ve karşılık verdik. Onaylı hood'ta olmanız, hood'a gelen rastgele oyunculara istediğinizi yaptıracağınız anlamına gelmiyor, eğer ben ilk başta sana gelip hood bölgende kötü şeyler konuşsaydım eyvallah ama burada durum öyle değil. İlk gelen kimse onun sucu var. Bende biliyorum zaten ilk ben agresif illegal rol yapsam fear rp vs. olurdu.
Christian karakterini düşürmeniz ne oluyor fear-rp ihlali olmuyor mu yani? Her neyse, şikayet sonuçlanabilir. Her şey ortada.

#16 - 15.03.2025 23:20
Agresif yapmış mıyım, bir bak bakalım. Sadece normal bir şekilde konuşmaya geldim, orada arkadaşın bana karşı "Sen ne sorguluyorsun, mahkemede savcı mısın?" gibi bir kelime kullandı. Sonrasında arkamı dönmüş gidiyorken bana karşı bir küfür kullanıldı. Bende dönüp "Onu bana mı dedin?" yazdım, sonrası da ss'lerde de görüldüğü gibi.
O çok sevdiğiniz MTA' da pek bir şey öğrenememişsiniz gibi, burası SAMP buralarda kurallara uyulur.
Şikayet sonuçlanabilir, bizim tarafımızdan gönderi gelmeyecektir. Tekrardan iyi geceler dilerim, saygılar.

#17 - 15.03.2025 23:20

Bizler tarafından yapılan agresif rolü ben göremiyorum, sizler ters cevaplar verip kışkırtmaya oynamışsınız. Orada dediğin gibi eyvallah çekip bir şey demeden gitseydiniz role uymuş olurdunuz fakat aksi cevaplar vermeniz Fear RP ihlali yaptığınızı gösterir, başka ileti göndermeyeceğim. Herkese iyi roller dilerim.  :vays:
« Son Düzenleme: 15.03.2025 23:22 the golden boy tombalacı16 »

#18 - 15.03.2025 23:25
Agresif yapmış mıyım, bir bak bakalım. Sadece normal bir şekilde konuşmaya geldim, orada arkadaşın bana karşı "Sen ne sorguluyorsun, mahkemede savcı mısın?" gibi bir kelime kullandı. Sonrasında arkamı dönmüş gidiyorken bana karşı bir küfür kullanıldı. Bende dönüp "Onu bana mı dedin?" yazdım, sonrası da ss'lerde de görüldüğü gibi.
O çok sevdiğiniz MTA' da pek bir şey öğrenememişsiniz gibi, burası SAMP buralarda kurallara uyulur.
Şikayet sonuçlanabilir, bizim tarafımızdan gönderi gelmeyecektir. Tekrardan iyi geceler dilerim, saygılar.
burası SAMP burada kurallar kanla yazılır bilader

#19 - 15.03.2025 23:27
Şikayet sonuçlanabilir, herhangi bir gönderi göndermeyeceğiz. Herkese iyi haftasonları dilerim, rollerde tekrardan karşılaşmak umuduyla.  :sampanya:  :vice: