Konu: Geri Çekildi-  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 15.03.2025 18:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jean Springfield @baro , Ernesto Tenorio @Revy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lewis Almgren @Xign

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.03.25 - 18.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol içerisinde, herhangi bir şekilde onlara bulaşmadan yolumda trucker yapmaya gidiyordum, yol üzerinde giderken laf atmalarına karşı cevap verdim yollarına bakmalarını söyleyerek yoluma bakıp ilerledim. Kavga çıkartmak gibi bir niyetim olmadığını göstermeme rağmen, video da görüldüğü üzere agresiflik göstererek güvenli bölge içerisinde kavga başlattılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 15.03.2025 19:24 Busem119291 »

#1 - 15.03.2025 18:59
Şikayet bana açılmamış karışmak istemem fakat kişi arkadaşım ekleme yapmak istedim, anlattığına göre GBI Sığınmışsın. Burada işlem uygulanması gereken ilk kişi sensin diye yorumladım. O:-) :garip:

"yol üzerinde giderken laf atmalarına karşı cevap verdim yollarına bakmalarını söyleyerek yoluma bakıp ilerledim. Kavga çıkartmak gibi bir niyetim olmadığını göstermeme rağmen, video da görüldüğü üzere agresiflik göstererek güvenli bölge içerisinde kavga başlattılar."
« Son Düzenleme: 15.03.2025 19:01 baboli167 »

#2 - 15.03.2025 19:14
Herhangi bir şekilde, bir şeye sığınmadım dostum. Kişileri rolde tanımıyorum, bir anda gelip laf attılar ben de onlara yanıt verdim ve kavga niyeti göstermeyerek kişilerin yoluna bakmasını istedim ve devamında yoluma baktım. Beni takip ederek muhabbeti devam ettiren kişiler arkadaşlarındı.

#3 - 15.03.2025 19:17
Merhabalar Ernesto karakteri ve benim savunmam birdir, bu şekildedir.

Rolün başlangıcında gördüğünüz gibi, Anton karakteri "motorunuzdan inin bakalım derdiniz ne"  cümlesi kuruyor ve motordan iniyoruz. Bizlere agresif rol sergileyerek "Prenses" gibi kelimeler kullanıyor. Biz olayın başında kayıtta göründüğü gibi sadece "kanka olay ne" gibi cümleler kurmamıza rağmen. Yandan savunmaya şahit olarak eklediği arkadaş " kankanızı sikerim" diyerek role giriş yapıyor. Zaten eğer videoyu tam izlerseniz, kişilerin bizi tahrik ettiği görülür. Bu arkadaşlar rolün tamamını buraya atmamışlar, sadece kırpıp bir kısmını atmışlar. Güvenli bölge dışında bu rol gerçekleşti, meslek bölgesinden 10-15 metre kadar uzaktık. Sonra bizi içeriye çekip, agresif rollere başladılar. Bu şikayette eğer hata varsa, iki tarafında hatası vardır bir işlem uygulanması gerekiyorsa bu şahit karakter dahil olmak üzere 4ümüzü alakadar eder. Savunmamız bitmiştir, teşekkürler. Ek bir savunma için, 12 saat içinde dönmüş oluruz.

#4 - 15.03.2025 19:40
Anlaştık konuştuk, teşekkürler.

#5 - 15.03.2025 20:55
K&A