Konu: Dustin Williams - Jamien Joyner  (Okunma sayısı 468 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.03.2025 20:25
PŞĞÜQWÜPŞĞVQWPŞĞOVQWKŞLĞVQLKNWV OGLUM SENIN SILAHIN VAR DUSMESI GEREKEN SEN DEGILSIN

Arkadaşım sorun silahın olması değil. Arkadaşların spawnkill yapıyor. Forum kurallarına göz atmanı istiyorum. Silahlı bir adamın üstüne yumrukla koşamazsın. Onu da geçtim spawnkill yapamazsın.
reıs full can iceri girmissin tahminimce kokain falanda icmissin hadı dıyelım 140 can, bu adamların ikisinin kas puanını toplasan 10 etmiyor 3 4 saniye içinde max kac hasar yemiş olabilirsin? ekran goruntulerıne baktıgımızda sag tık f olarak değil, direk sol tık atarak kenardan yumruk atarak yere düşürmeden dövdüklerini görüyoruz. Bu yüzden, bu senin hatan, DM sunucularında daha fazla vakit geçirmelisin. Tavsiye veriyorum, istiyorsan yanlış algılayabilirsin, hiç bir problem yok.

Tavsiyen için teşekkür ederim fakat dokuz yıllık rol geçmişi olan birisi olarak son beş senedir mecbur kalmadığım sürece Gun Rp yapmadım. Kısacası DM Sunucularında vakit geçirmeyi bırakalı yıllar oldu desem yeridir. Vice açıldığından bu yana rol odaklı bir insanım. Bahsettiğin DM kavramının yabancısı değilim. Ek olarak sağ tık veya sol tık farketmez kral. Neticede bana hasar vererek hareketlerimi kısıtlıyor ve canımı azaltıyor. Bunu aşağılayıcı bir tavır olarak algılamanı istemiyorum fakat gerçekten Spawn Kill kavramını ve kurallarını araştırmalısın.

#11 - 11.03.2025 20:25
reis yakışmıyor her dakika bir şikayet, ne yapayım bende gidip o seste açtığınız ekrandan esp şikayeti mi oluşturayım

Alakan olmayan şikayete yorum atmazsan sevinirim bugün iki etti. Şikayet açtığım oyuncularla aynı birlikte bulunman onlara açtığım şikayete yanıt verebileceğin anlamına gelmez. Burada keyfi şikayet açmıyorum, ihlal yaptığınızı düşünerek şikayet açıyorum.
o halde adamlarınıza sahip çıkın sağda solda hile dilenmesinler

Eğer gerçekten böyle bir şey varsa bana "Hile Dilenen" arkadaşların discord kullanıcı adını iletmeni istiyorum. Bir başkalarından hile isteyen olduysa (Hiç zannetmiyorum) bizzat birlik yönetimiyle konuşup arkadaşları attıracağım.

dc: semiz55

- bende senden bizzat bu arkadaşın kim olduğunu söylemeni istiyorum  O:-)
allah affetsın attıgın her yeni videoyu ızleyınce daha cok guluyorum cok sagol. Bir de kral, forumda imlanı yuksek seviyede tutuyorsun, IC chat icinde niye full caps, imlasız konuşuyorsun? Arkadaşa rol ve imla dersi verilmesini istiyorum, teşekkürler.
Bir de silah çıkarma emote'u göremedim, bu konudan da ceza alırsa çok sevinirim. Yaptıkları, yaptığı ihlal sayıları bir elin parmağını geçecek boyuta ulaştı. Bakan adminin göz önünde bulundurmasını istiyorum, daha fazla ileti gelmeyecek, gidip biraz daha gülecegim.

#12 - 11.03.2025 20:27
reis yakışmıyor her dakika bir şikayet, ne yapayım bende gidip o seste açtığınız ekrandan esp şikayeti mi oluşturayım

Alakan olmayan şikayete yorum atmazsan sevinirim bugün iki etti. Şikayet açtığım oyuncularla aynı birlikte bulunman onlara açtığım şikayete yanıt verebileceğin anlamına gelmez. Burada keyfi şikayet açmıyorum, ihlal yaptığınızı düşünerek şikayet açıyorum.

Eğer gerçekten böyle bir şey varsa bana "Hile Dilenen" arkadaşların discord kullanıcı adını iletmeni istiyorum. Bir başkalarından hile isteyen olduysa (Hiç zannetmiyorum) bizzat birlik yönetimiyle konuşup arkadaşları attıracağım.

allah affetsın attıgın her yeni videoyu ızleyınce daha cok guluyorum cok sagol. Bir de kral, forumda imlanı yuksek seviyede tutuyorsun, IC chat icinde niye full caps, imlasız konuşuyorsun? Arkadaşa rol ve imla dersi verilmesini istiyorum, teşekkürler.
Bir de silah çıkarma emote'u göremedim, bu konudan da ceza alırsa çok sevinirim. Yaptıkları, yaptığı ihlal sayıları bir elin parmağını geçecek boyuta ulaştı. Bakan adminin göz önünde bulundurmasını istiyorum, daha fazla ileti gelmeyecek, gidip biraz daha gülecegim.

Acil durumlarda emote verme zorunluluğu yok. Orada hasar ve mermi alıyorum. Ek olarak ben videoda birisine ateş açtığımı da görmüyorum.

#13 - 11.03.2025 20:30

Acil durumlarda emote verme zorunluluğu yok. Orada hasar ve mermi alıyorum. Ek olarak ben videoda birisine ateş açtığımı da görmüyorum.
dogrudur reıs adrian pedrotti niye arac ici ic chatten ooc konusuyo pilot olusum sahibi (?)

#14 - 11.03.2025 20:31
"Dostum sen adama beş parmağı geçti" Gibi bir cümle edip birliğin de yediğiniz cezaları hatırlamıyorsun sanırsam. Hatırlatmak için birkaçını atıyorum. Dany Sam - Türkçe Terim, işlem uygulanacak.
Mansfiled Cee - Türkçe Terim, işlem uygulanacak.
Oisin Baldwin - Türkçe Terim, işlem uygulanacak.
George Lieto -  Türkçe Terim, işlem uygulanacak.
Frixy London - "/me adam ile dalga geçer." - Daha detaylandırılması gerek, hatalı emote (uyarı) işlem uygulanmayacak, sadece sözlü uyarı veriyorum.
Maskeli_27945 - Lowrend_Deqwuan - Türçke terim, işlem uygulanacak.
maske 45850 - Elias_Munoz - Illegal kural ihlali, tekrar hood basma süresi var, işlem uygulanacak.
Javier Monteiro - RK olup hastanede doğan adamı tekrar kaçırmaya çalışıyorsunuz, RK işlem uygulanacak.
Tommy_Crown Forum Susturması verilecek.
Kilion Tinsley - Non-RP , Shotgun ile motor bisiklet sürülemez, işlem uygulanacak.

#15 - 11.03.2025 20:33
"Dostum sen adama beş parmağı geçti" Gibi bir cümle edip birliğin de yediğiniz cezaları hatırlamıyorsun sanırsam. Hatırlatmak için birkaçını atıyorum. Dany Sam - Türkçe Terim, işlem uygulanacak.
Frixy London - "/me adam ile dalga geçer." - Daha detaylandırılması gerek, hatalı emote (uyarı) işlem uygulanmayacak, sadece sözlü uyarı veriyorum.
maske 45850 - Elias_Munoz - Illegal kural ihlali, tekrar hood basma süresi var, işlem uygulanacak.
Javier Monteiro - RK olup hastanede doğan adamı tekrar kaçırmaya çalışıyorsunuz, RK işlem uygulanacak.
Kilion Tinsley - Non-RP , Shotgun ile motor bisiklet sürülemez, işlem uygulanacak.
????? kışkırtılıyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim.

#16 - 11.03.2025 20:37
????? kışkırtılıyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim.
Gülünç bir ifade ben de sizin forma dahil olup insanları kışkırttığınız için form içi işlem uygulanmasını talep ediyorum. Başka bir şey demiyorum. 'Şikayet açılan şahıs' savunmasını yapar, alakası olmayan insanların dahil olup, insanları kışkırtmasına dur diyorum. "İyi eğlenceler."

#17 - 12.03.2025 01:13
Öncelikle merhabalar, ben ilk başta arkadaşa saldıma girişiminde bulunmuyorum. Jamien arkadaşı baydıktan sonra bende onu yerde tekmeliyorum.Arkadaş içeri girdiginde elinde silah falanda görünmüyodu. Karar size kalmış, iyi günler.

#18 - 12.03.2025 13:58
Öncelikle merhabalar, ben ilk başta arkadaşa saldıma girişiminde bulunmuyorum. Jamien arkadaşı baydıktan sonra bende onu yerde tekmeliyorum.Arkadaş içeri girdiginde elinde silah falanda görünmüyodu. Karar size kalmış, iyi günler.

Rolün gidişatını etkilediniz. Ceza almalarını talep ediyorum.

#19 - 12.03.2025 15:52
Jamien Johner - Elinde silahlı birine yumruk ile karşılık vermeniz yanlış, korku rolü gerçekleştirmelisiniz. Fear RP kapsamında işlem uygulanacak.

Dustin Williams - Savunması yeterli görüldü, ek olarak kanıtlarda siz artık yaralıyken saldırdığı görülüyor sadece hasar kaydıda bulunmuyor, yetersi kanıt. İşlem uygulanmayacak.

K&A

(NOT: Şikayetle alakası olmayan ve ileti atan şahıslara işlem uygulanacak.)