Konu: Maskeli_59927  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 11.03.2025 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_59927

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Obasi_Gibbson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11 Mart 17.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood gas'da bir paramedik ile kavga ediyordum ve bu kişinin silah hazırladığını anlayıp araca atladım. Aracın peşinden uzi ile sebepsiz ateş etti, motoru bozdu tekerleri patlattı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/h5unf7

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.03.2025 00:46
@BetteR Savunma yazınız.

#2 - 12.03.2025 13:14
Selamlar, kişi öğlen vakitlerinde bizim birlikten birisine brawl atıyordu, tekrardan gelip hood içerisinde başka birine saldırınca durmasını söyledik. Orada role döküp konuşacaktık fakat kaçmayı tercih etti, arkasından Kordell_Miles karakteri "DUR!" diye sesleniyor zaten. Chat üzerindeki emotelere bakılır ise anlaşılacaktır, yanındaki arkadaşı araçtan sopa çıkarıyor sonrada "/me şahsı ezme girişiminde bulunur." diye emote atıyor. Sonrasında diğer arkadaş "KİCK&BAN" sebebi ile oyundan düşüyor. Hood içerisinde kavga ediyorsun, koşturuyorsun sizlere seslenip durmanızı söyleyip uyarmamıza rağmen devam ediyorsunuz. Onaylı bir oluşumuz ve kendi sınırlarımız içerisinde hoşlanmadığımız durumlara uyarılardan sonra sıkma hakkına sahibiz. Başka savunma yapabileceğim bir durum bulunmuyor, arkadaşa iyi roller diliyorum.

#3 - 12.03.2025 15:39
@rockermafia Onaylı hood bölgesinde (tehlikeki ghetto/zenci mahhalesinde) araçla birinin canına kast etme çabası + sopa ile saldırma girişiminde bulunduğunuzdan dolayı ve uyarılara rağmen bölgede rahatsızlık verdiğiniz için ateşi silah ile cevap verilmiş. Yapılan rolde bir sorun göremiyorum.

Şikayet kapatıldı. K&A