Konu: Dequan_Rodgers, Tommy_Crown, Zyrell_Howard ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 471 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 10.03.2025 18:28
Öncelikle dostum, hatamı kabul ediyorum ama senin de hataların var. Zyrell Howard'ın dediği gibi, "Kapıyı aç nigger " demişsin; bu ırkçı bir kelime. Bunun için FEAR RP'ye şikayet açacağım. Ayrıca metagaming yaptığımı düşünmüyorum, sana PM attım evet ama role bunu yansıtmadım. Dostum, sen de benim role yansıtmadığımı söylemişsin galiba forumu açarken. Ve ben şeyi anlamadım, power gaming yaptığımı söylüyorsun; ne gibi hata yaptığımı söyler misin? Ben seni kaldırırken /dene attım, yanlış şeyler yaptığımı düşünmüyorum.

Güzel kardeşim bak ben zaten senin role yansıtmadığını söyledim fakat arkadaşın Tommy Crown yansıtıyor. Senin orada brawl'ın ortasında araca binip yemek yemen PG'ye girer. Ek olarak "Kapıyı aç nigger" demişim. Yanıtlarda iki defa bu kelimenin anlamını bilmediğimi bastıra bastıra söylemişim.

"Şimdi söylediklerini anladım dostum, ancak Tommy ile mix yapmadım. Dün o rolde seni gördüğünü söyledi, ben de ona uydum. Dünkü rolü bilmiyorum ama arkadaş seni gördüğünü söylediği için ben de bir şey demedim. Çilek yediğimin farkındayım, dediğim gibi yetkiliye kalmış."

Hatamın farkındayım.

Zaten orada çilek yemeseydin rolün gidişatı çok farklı olacaktı. Yaptığın bir hata üç kişinin rolünü etkiledi. Arkadaşının beni dün görmesine imkan yok. Bana gönül koyma fakat brawl esnasında yemek yediğin için cezalandırılmandan yanayım hala. Ek olarak Tommy_Crown'ın MG'ye dair savunma yapmasını istiyorum. Arkadaş beni nerde ne zaman gördüğünü yazarsa makbule geçer. Bununla beraber bana Fear-Rp'den şikayet açmanızda bir sakınca yok dediğim gibi kelime anlamını bilmiyordum ve farkında olmadan hatalı kelime kullanmışım. Birkaç filmde rastladığım bir kelimeydi bu kadar, bunun için ayrıca üzgünüm.

"Evet, o hatayı yapmasaydım belki farklı şeyler olacaktı. Problem yok, hatamın farkındayım. Tommy Crown savunmasını yapacaktır."

#21 - 10.03.2025 18:34
Benim yerime arkadaşlarım beni savundu zaten. Benim tek savunacağım yer, kıyafet değiştirmem. Kıyafet dalgınlığıma geldi değiştirdim, hemen sonrasında geri giydim. Ben bir şey göremiyorum.

Sokağa gelip ayakçılık rolünü yapması gereken sen değilsin, ic olarak birlikte hiç bir vasfın yok gibi görüyorum. Sadece kendine eğlence aramışsın, kendi hatalarını örterek şikayet açman dalga konusu olabilir. Bir beyaz karakterin siyahi sokağına gelip araç çalma muhabbetine girmesi komik bir olay. Gerçeklikten bahsediyorsan senin yaptıkların insanı cidden güldürüyor. İyi günler dilerim.

#22 - 10.03.2025 18:38
Meta Gaming olayı olayı şu şekilde, biz Pedortti ile konuşmaya gittiğimizde arkada sende vardın zaten. Bize sıkarken yol aldın sen. Pm logları kontrol edilebilir.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 18:47 Eirene1 »

#23 - 10.03.2025 19:24
Benim yerime arkadaşlarım beni savundu zaten. Benim tek savunacağım yer, kıyafet değiştirmem. Kıyafet dalgınlığıma geldi değiştirdim, hemen sonrasında geri giydim. Ben bir şey göremiyorum.

Sokağa gelip ayakçılık rolünü yapması gereken sen değilsin, ic olarak birlikte hiç bir vasfın yok gibi görüyorum. Sadece kendine eğlence aramışsın, kendi hatalarını örterek şikayet açman dalga konusu olabilir. Bir beyaz karakterin siyahi sokağına gelip araç çalma muhabbetine girmesi komik bir olay. Gerçeklikten bahsediyorsan senin yaptıkların insanı cidden güldürüyor. İyi günler dilerim.

Araç çalmalık bir durum yok. Arkadaşın Dequan brawlda kaçarak arabaya biniyor. Bende misillime olarak düzkontak yapıyorum. Zaten pizzasını yiyip araçtan indikten sonra bende iniyorum. Yaptığınız ihlallerden ötürü bende ister istemez mantıklı kararlar almaya çalışıyorum fakat bu size "eğlence" olarak geliyor. Siyahi mahallesi dediğin Idlewood, Kingpin gibileridir kardeşim. Eğer bir sokak siyahi mahallesi olarak anılıyorsa o sokağın gerçekten siyahi mahallesi olması gerekir. (Bkz. Kingpin Mafia Brims) O sokakta önce bir, sonra iki kişi görüyorum.

#24 - 11.03.2025 22:22
 Dequan_Rodgers  - Kavga esnasında yemek yiyip hp dolduruyor, bu sebepten dolayı işlem uygulanacak. Ek olarak gasp sadece "onaylı hood" bölgesinde yapılır. Bu sebepten dolayı gasp kural ihlalinden ek işlem uygulanacak.
Zyrell_Howard ve Tommy Crown karakterleride yukarıda belirttiğim "gasp" ihlalinden ceza alacak.

MG için yetersiz kanıt, çünkü o sokak her zaman kalabalık ve üyeler her zaman çevrede, bağırarak rol yaptığınızdan dolayı veya kavga seslerini duyup oraya gelmeleri zaten muhtemel, bu yüzden Metagaming kapsamında yetersiz kanıt olduğundan dolayı işlem uygulanmayacak.

Ayrıca aktif rol ortamında kıyafet değişimi rolü yapılacaksa buna uygun emoteler atmalıyız, ras gele /kiyafet yazarak yapmayalım bu sebepten dolayı sözlü uyarı veriyorum.

K&A