Konu: Dequan_Rodgers, Tommy_Crown, Zyrell_Howard ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 468 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.03.2025 17:07
Selamlar, iyi forumlar öncelikle.

Arkadaş kendi başına hoodumuza gelip ilk önce R16 üyemizi düşürüyor, ardından bana saldırdığında düşürüyorum. Ama arkadaş şikayette "Üçününde canı azdı düşürebilirdim" diyor. Kendisi kırpılmış video yerine tamamını atarsa tek başıma düşürdüğümü görürsünüz. Bende senin gibi 20x20'yim. Ama kas gücüme güvenip sizin hoodunuzdaki R16 üyelerinizi düşürmüyorum. Burada yaptığın IC & OOC Mantıksız, günümüz Amerikan çete kültürüne uygun rol yaptığımızı düşünmediğini belirtmişsin. Emin ol böyle bir delikanlılığı Siyahi Gettolarında yapsan Jean Paul Gauntlier parfümüne dönüşürsün.

20x20 Olduğuma dair SS'im ; https://hizliresim.com/7j143zo

Seni dövüp haraç istediğimizi söylemişsin; Attığın "KIRPILMIŞ" SS sadece yönetimi manipüle etmek için. Kendin para verip çıkmak istedin. Biz de daha yüksek para vermen konusunda direttik. Bu haraç rolü değil, hayatını riske etmemek için verdiğin bir para. İstersen paranı geri veririm. Benim için rolsel bir durumdu sadece.

SS'in kırpılmamış hali;
https://hizliresim.com/7jba01y

Mixing durumu yok, bu gün Jail yemiştim. Jailden çıkıp arabamla sokağa AFK bırakmaya gelmiştim, sen üzerime koşturup saldırınca bende saldırdım. Umarım o kırpılmış videoyu tamamen atarsın.
Kanıtım; https://hizliresim.com/i24qnhb

Not; Hoodumuza tek başına gelip R16'mıza saldırmana ve diğer üyelerimize saldırmaktan sana Fear Rp şikayeti açacağız. Sanırım siz "Cosa Nostra" kültüründe tek kişi hooda gidip oradaki üyeleri dövüyorsunuz. Canlandırdığınız kültürü sevdim.

2.Not; Videoda emote'dan sonra pizza yediğin gözüküyor. Bundan da şikayet açacağız, 20x20 Olmana güvenip erkeklik taslamanı tolerans edemeyeceğiz.

İstediğin şikayeti açabilirsin vicdanım bu konuda rahat. Ayrıca "Yok parfüm olursun, yok şu, yok bu." gibi iğneleyici tavırlardan kaçınmanı rica ediyorum güzel kardeşim. Eğer siyahi rolü yapıp mahallede vakit geçirip insanlarında senden çekinmesini istiyorsan insanlara bunu hissettirmelisin. Ben orada sadece iki kişi gördüm, sonradan sen dahil oldun. Cosa Nostra meselesine gelirsek eğer artık 2025'te rol yapıyoruz. Karakterim ise beyaz amerikan, bu detayı belirtmekte fayda var. Kendim çıkarıp para vermedim vesaire demiyorum. Benim demek istediğim şu; Eğer orada beklemeye devam edip paranızı vermemezlik yapsaydım ihlalle başladığınız rolü sürdürüp beni gerekirse saatlerce orada tutarak vaktimi çalmaya devam edecektiniz. Ben size beş bin dolar teklif ettim kabul etmediniz ve daha çok istediğiniz. Yani benim vermek istemediğim meblağının dışına çıkarak beni buna mecbur bıraktınız. Eğer teklifini sunduğum parayı alsaydın ve ben bu şikayeti açsaydın evet bu konuda haklı çıkacaktın.

Not olarak belirttiğin kısıma gelirsek, IC'de hapishaneden çıktım ve dün akşam polisle çatıştığım için yaralı vaziyetteydim. Canımı doldurmak için Pizza Stack'e geldim ve o esnada canımı doldururken Tommy_Crown'un sokakta tek olduğunu gördüm. O esnada Dequan geldi ve olanlar oldu. Yani ben sizinle bir role dahil olmadan önce canımı doldurdum arkadaşım. Ortada aktif bir rol yok.

Bizi "Saatlerce orada tutacaktınız" diyerek sanki bizim vaktimiz kıymetli değil, senin vereceğin parayı bekliyoruz gibi bir algı yaratmışsın. "Vermiyorum, vazgeçtim" deseydin sadece tokat atıp sokağına bırakacaktık. Sen "kapıyı açın veriyim" dediğinden dolayı rolü sürdürdük. Bu konuda iki tarafta hatalı, Biz vereceğin para için ısrar ettik, sende vermek istemediğin halde bizi oyalayıp para vereceğini düşündürdüğün için.

Öncelikle yapıcı ve çözüm odaklı bir dille konuştuğun için sana ayrıca teşekkür ederim. Neticede insan kendi hatasını görebiliyorsa bu adamdan şikayetçi olmak bana yakışmaz, ikimizde rolün gidişatını kestiremedik. Para sende kalabilir fakat rolün seyirini değiştiren ve brawl esnasında canını dolduran Dequan_Rodgers'ın ve M.G yapıp aktif rolde kıyafetini değiştiren Tommy_Crown isimli oyuncuların hala cezalandırılmasından yanayım.

#11 - 10.03.2025 17:16
Ayrıca belirtmek isterim, attığın haraç ssinde bize "Kapıyı aç Nigger" demişsin. Bu zenciler için ırkçı bir kelime. Yaralı ve tek bir kişinin söyleyemeceği bir söz. Fear RP şikayetini açacağız.

Nigger kelimesinin ırkçı bir anlam barındırdığını bilmiyordum bunun için üzgünüm. Ek olarak Dequan_Rodgers isimli oyuncunuzun can fullediğini şikayette belirttim zaten ve o videoyu burada paylaştım. Eğer Dequan canını fullemeseydi zaten brawl'ın sonucu belliydi. Burada senlik bir şey yok. Haraç rolüne gelirsek eğer benim yalan söylediğimi düşünüyorsan elinde kanıtlarınla beraber buraya sunabilirsin bende atacaklarına karşılık olarak ss'ler atabilirim. @Gabraen senin burada tek kusurun güzel kardeşim, illegal rol ihlalinde bulunarak haraç rolüne dahil olman.

Yukarıdada belirttiğim gibi, "buradan gitmem için ne kadar istiyorsunuz?" Dediğinde sen sağlıklı şekilde gitmen için para teklif ettin. Bunu demeseydin sadece seninle trash talk yapıp sokağına bırakacaktık. Fakat para verme teklifinde bulununca kültürümüz gereği aç gözlülük yaptık. Yukarıda tekrar belirttiğim gibi, bu parayı sana geri iade edebiliriz.

Dostum trash talk olayına bende hakimim bu tür rollerde bulundum. Zaten bu tür rollerin uzun süreceğini düşünerek böyle bir topa girdim. Ayrıca rolde karakterleriniz katana, bıçak gibi kesici ve delici aletlerden söz etti. Karakterimin korkması gayet doğal. Buna ek olarak ben parasında değilim, mevzu rolümün baltalanması. Para verme teklifinde bulundum ve sizde benim teklifini ettiğim meblağının üstüne çıktınız. Bunu karşılayamayacağımı söyledim ve sizde bu konuda direttiniz. Kısacası bir çıkmaza girmek zorunda kaldım ve daha fazla canımın sıkılmaması için paranızı verip şikayetimi oluşturdum. Ayrıca rica ediyorum; "Küçük MOB Gangsterler, parfüm olurdun duman olurdun." gibi aşağılayıcı terimler kullanmayalım. Burada oyun oynuyoruz ve niyetimiz roleplay yapmak. Roleplay doğaçlama bir şey. Burada kalkıp birbirimizi aşağılamanın bir mantığı yok. Her oyuncunun yapması gerekeni yaparak şikayetimi oluşturdum ve kışkırtıcı olmayacak şekilde eleştirilerde bulundum. Rica ediyorum üsluba dikkat edelim. Şikayetle alakası olmayan vatandaşlar müdahale etmezse sevinirim.
Delici aletlerden söz etmemiz normal, sonuçta Amerikan çeteci kültürünü ele alan bir birliğimiz var. Seni elimize geçirdikten sonra korkutmak amacıyla bu sözleri söyledik. Senin korkup Fear Rp'ye uymanı, böylece Trash talkı daha güzel yapacağımızı düşündük. Tabii sen bu sözleri duyduktan sonra Nigger gibi kelimeler sarf edince pek bir olayı kalmadı.

Dediğin gibi, ilk planımız seni korkutup sokağına bırakmaktı. Ama sen para teklif edince doğaçlama yaptık. Aşağılama falan yok, ben kendi şahsım olarak seni aşağılamam. Bizde rolümüzü yapıp seni bıraktık.

Eğer hiç para teklif etmeseydin üç kişi arabaya doluşup seni hoodunda bırakacaktık göz dağı vermek için, sen bu toplara girince doğaçlamaya başvurduk bizde.
Tommy_Crown'un kıyafet savunması dışında benden başka bir savunma gelmeyecektir, iyi forumlar.

#12 - 10.03.2025 17:17
Ayrıca belirtmek isterim, attığın haraç ssinde bize "Kapıyı aç Nigger" demişsin. Bu zenciler için ırkçı bir kelime. Yaralı ve tek bir kişinin söyleyemeceği bir söz. Fear RP şikayetini açacağız.

Nigger kelimesinin ırkçı bir anlam barındırdığını bilmiyordum bunun için üzgünüm. Ek olarak Dequan_Rodgers isimli oyuncunuzun can fullediğini şikayette belirttim zaten ve o videoyu burada paylaştım. Eğer Dequan canını fullemeseydi zaten brawl'ın sonucu belliydi. Burada senlik bir şey yok. Haraç rolüne gelirsek eğer benim yalan söylediğimi düşünüyorsan elinde kanıtlarınla beraber buraya sunabilirsin bende atacaklarına karşılık olarak ss'ler atabilirim. @Gabraen senin burada tek kusurun güzel kardeşim, illegal rol ihlalinde bulunarak haraç rolüne dahil olman.

Yukarıdada belirttiğim gibi, "buradan gitmem için ne kadar istiyorsunuz?" Dediğinde sen sağlıklı şekilde gitmen için para teklif ettin. Bunu demeseydin sadece seninle trash talk yapıp sokağına bırakacaktık. Fakat para verme teklifinde bulununca kültürümüz gereği aç gözlülük yaptık. Yukarıda tekrar belirttiğim gibi, bu parayı sana geri iade edebiliriz.

Dostum trash talk olayına bende hakimim bu tür rollerde bulundum. Zaten bu tür rollerin uzun süreceğini düşünerek böyle bir topa girdim. Ayrıca rolde karakterleriniz katana, bıçak gibi kesici ve delici aletlerden söz etti. Karakterimin korkması gayet doğal. Buna ek olarak ben parasında değilim, mevzu rolümün baltalanması. Para verme teklifinde bulundum ve sizde benim teklifini ettiğim meblağının üstüne çıktınız. Bunu karşılayamayacağımı söyledim ve sizde bu konuda direttiniz. Kısacası bir çıkmaza girmek zorunda kaldım ve daha fazla canımın sıkılmaması için paranızı verip şikayetimi oluşturdum. Ayrıca rica ediyorum; "Küçük MOB Gangsterler, parfüm olurdun duman olurdun." gibi aşağılayıcı terimler kullanmayalım. Burada oyun oynuyoruz ve niyetimiz roleplay yapmak. Roleplay doğaçlama bir şey. Burada kalkıp birbirimizi aşağılamanın bir mantığı yok. Her oyuncunun yapması gerekeni yaparak şikayetimi oluşturdum ve kışkırtıcı olmayacak şekilde eleştirilerde bulundum. Rica ediyorum üsluba dikkat edelim. Şikayetle alakası olmayan vatandaşlar müdahale etmezse sevinirim.
Delici aletlerden söz etmemiz normal, sonuçta Amerikan çeteci kültürünü ele alan bir birliğimiz var. Seni elimize geçirdikten sonra korkutmak amacıyla bu sözleri söyledik. Senin korkup Fear Rp'ye uymanı, böylece Trash talkı daha güzel yapacağımızı düşündük. Tabii sen bu sözleri duyduktan sonra Nigger gibi kelimeler sarf edince pek bir olayı kalmadı.

Dediğin gibi, ilk planımız seni korkutup sokağına bırakmaktı. Ama sen para teklif edince doğaçlama yaptık. Aşağılama falan yok, ben kendi şahsım olarak seni aşağılamam. Bizde rolümüzü yapıp seni bıraktık.

Eğer hiç para teklif etmeseydin üç kişi arabaya doluşup seni hoodunda bırakacaktık göz dağı vermek için, sen bu toplara girince doğaçlamaya başvurduk bizde.

Tommy_Crown'un kıyafet savunması dışında benden başka bir savunma gelmeyecektir, iyi forumlar.

#13 - 10.03.2025 17:30

Nigger kelimesinin anlamını bilmiyorum dediğim gibi. Eğer aşağılayıcı bir kelimeyse bunu bilmeden söyledim. Dediğin gibi iki tarafta rolün gidişatını kestiremedi. Lakin kıyafet değiştirme ve Dequan'ın rolün en başında ihlale başvurup can doldurması hoş davranışlar değil.

Para meselesine gelirsek ben işin parasında değilim. Aksine burada gerçekçi davranmaya çalışıyorum ve Parayı ekibe beğendiremediğim için daha çok para teklif edildi. Kısacası bu rolden sonra dışarı salacağınızı hiçbir şekilde düşünmedim. Sonuçta paranın kokusunu alan bir grup adamın beni kolay kolay dışarı salacağını düşünmedim. Loglardan kontrol edilebileceği üzere "benden bu kadar para çıkmaz" gibi cümleler kurdum birkaç defa, sonuç değişmedi. Zaten bana verilen en büyük rahatsızlık rolün en başında Dequan_Rodgers'in canını fullemesiydi. Rolde bulunan dördümüzde biliyoruz ki Dequan bunu yapmasaydı onu orada çoktan düşürmüştüm. Zaten seninde sokağa gelmenle ya kavga ederdik ya da kaçardım. Kısacası roleplay doğaçlama bir şey ve Dequan karakteri bunun akışını bozdu.

#14 - 10.03.2025 17:32
Öncelikle dostum, hatamı kabul ediyorum ama senin de hataların var. Zyrell Howard'ın dediği gibi, "Kapıyı aç nigger " demişsin; bu ırkçı bir kelime. Bunun için FEAR RP'ye şikayet açacağım. Ayrıca metagaming yaptığımı düşünmüyorum, sana PM attım evet ama role bunu yansıtmadım. Dostum, sen de benim role yansıtmadığımı söylemişsin galiba forumu açarken. Ve ben şeyi anlamadım, power gaming yaptığımı söylüyorsun; ne gibi hata yaptığımı söyler misin? Ben seni kaldırırken /dene attım, yanlış şeyler yaptığımı düşünmüyorum.

#15 - 10.03.2025 17:38

Nigger kelimesinin anlamını bilmiyorum dediğim gibi. Eğer aşağılayıcı bir kelimeyse bunu bilmeden söyledim. Dediğin gibi iki tarafta rolün gidişatını kestiremedi. Lakin kıyafet değiştirme ve Dequan'ın rolün en başında ihlale başvurup can doldurması hoş davranışlar değil.

Para meselesine gelirsek ben işin parasında değilim. Aksine burada gerçekçi davranmaya çalışıyorum ve Parayı ekibe beğendiremediğim için daha çok para teklif edildi. Kısacası bu rolden sonra dışarı salacağınızı hiçbir şekilde düşünmedim. Sonuçta paranın kokusunu alan bir grup adamın beni kolay kolay dışarı salacağını düşünmedim. Loglardan kontrol edilebileceği üzere "benden bu kadar para çıkmaz" gibi cümleler kurdum birkaç defa, sonuç değişmedi. Zaten bana verilen en büyük rahatsızlık rolün en başında Dequan_Rodgers'in canını fullemesiydi. Rolde bulunan dördümüzde biliyoruz ki Dequan bunu yapmasaydı onu orada çoktan düşürmüştüm. Zaten seninde sokağa gelmenle ya kavga ederdik ya da kaçardım. Kısacası roleplay doğaçlama bir şey ve Dequan karakteri bunun akışını bozdu.

Selamlar, gerçekten son iletim olacak.

Dequan konusunda haklısın, o konuda bir şey diyemem. Dequan_Rodgers kendisi savunma yapacak.

Tommy_Crown'un kıyafet değiştirmesi dalgınlığına geldi, sonrasında tekrar eski kıyafetini giydi zaten. Bu şikayetten sonra ben ve arkadaşlarım daha dikkatli olacağız.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 17:41 Gabraen »

#16 - 10.03.2025 18:07
"Çilek yediğimi kabul ediyorum, yetkili inisiyatifine kalmış ama power gaming yapmadığımı düşünüyorum. Dostum, nerede yaptığımı söyler misin?"

#17 - 10.03.2025 18:14
Öncelikle dostum, hatamı kabul ediyorum ama senin de hataların var. Zyrell Howard'ın dediği gibi, "Kapıyı aç nigger " demişsin; bu ırkçı bir kelime. Bunun için FEAR RP'ye şikayet açacağım. Ayrıca metagaming yaptığımı düşünmüyorum, sana PM attım evet ama role bunu yansıtmadım. Dostum, sen de benim role yansıtmadığımı söylemişsin galiba forumu açarken. Ve ben şeyi anlamadım, power gaming yaptığımı söylüyorsun; ne gibi hata yaptığımı söyler misin? Ben seni kaldırırken /dene attım, yanlış şeyler yaptığımı düşünmüyorum.

Güzel kardeşim bak ben zaten senin role yansıtmadığını söyledim fakat arkadaşın Tommy Crown yansıtıyor. Senin orada brawl'ın ortasında araca binip yemek yemen PG'ye girer. Ek olarak "Kapıyı aç nigger" demişim. Yanıtlarda iki defa bu kelimenin anlamını bilmediğimi bastıra bastıra söylemişim.

#18 - 10.03.2025 18:17

Güzel kardeşim bak ben zaten senin role yansıtmadığını söyledim fakat arkadaşın Tommy Crown yansıtıyor. Senin orada brawl'ın ortasında araca binip yemek yemen PG'ye girer. Ek olarak "Kapıyı aç nigger" demişim. Yanıtlarda iki defa bu kelimenin anlamını bilmediğimi bastıra bastıra söylemişim.

"Şimdi söylediklerini anladım dostum, ancak Tommy ile mix yapmadım. Dün o rolde seni gördüğünü söyledi, ben de ona uydum. Çilek yediğimin farkındayım, dediğim gibi yetkiliye kalmış."

Hatamın farkındayım.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 18:25 xxefeytxx »

#19 - 10.03.2025 18:25

"Şimdi söylediklerini anladım dostum, ancak Tommy ile mix yapmadım. Dün o rolde seni gördüğünü söyledi, ben de ona uydum. Dünkü rolü bilmiyorum ama arkadaş seni gördüğünü söylediği için ben de bir şey demedim. Çilek yediğimin farkındayım, dediğim gibi yetkiliye kalmış."

Hatamın farkındayım.

Zaten orada çilek yemeseydin rolün gidişatı çok farklı olacaktı. Yaptığın bir hata üç kişinin rolünü etkiledi. Arkadaşının beni dün görmesine imkan yok. Bana gönül koyma fakat brawl esnasında yemek yediğin için cezalandırılmandan yanayım hala. Ek olarak Tommy_Crown'ın MG'ye dair savunma yapmasını istiyorum. Arkadaş beni nerde ne zaman gördüğünü yazarsa makbule geçer. Bununla beraber bana Fear-Rp'den şikayet açmanızda bir sakınca yok dediğim gibi kelime anlamını bilmiyordum ve farkında olmadan hatalı kelime kullanmışım. Birkaç filmde rastladığım bir kelimeydi bu kadar, bunun için ayrıca üzgünüm.