Konu: Chris Prias - Unfreeze/Bug Abuse  (Okunma sayısı 359 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2025 01:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chris_Prias @Merh0
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herkesin ortasında uyuşturucu krizine giriyor, ya unfreeze atıyor yada /sit 7 spamlayıp animi bozuyor. Emotesi ortada
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın

#1 - 07.03.2025 04:02
Öncelikle selamlar! Bu şikayetin tamamen OOC bir kinle açıldığı çok belli. Orada net şekilde Roleplay yapıyorum, /ame düştü, emote atıldı, Roleplay sürdü. Ama sen bunu görmezden gelip OOC’den olayı çarpıtıyorsun.

"Unfreeze atıyor, /sit 7 spamlıyor" diyerek saçmalamışsın. Roleplay, içinde bir karakterin uyuşturucu krizi geçirmesi kadar doğal bir şey var karakter bağımlı ve kriz geçiriyor, bunu bile şikayet edecek noktaya gelmişsin. Roleplay’nin akışına uygun bir sahne oynandı, ama belli ki senin derdin Roleplay değil, OOC dertlerin.

İhale rolündeyiz, karakterim sinir krizi ve bağımlılık etkileri RP’ye tam oturuyor. Buna rağmen sırf sevmediğin biri diye saçma sapan bir şikayet açman, ortamın kalitesini düşürmekten başka bir şey değil.

Sonuç? Boş bir şikayet, zaman kaybı. Daha sağlam gerekçelerle gelmeni öneririm. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.03.2025 04:12 Merh0 »

#2 - 07.03.2025 06:45
şikayet ooc kinle açılmadı, tarihe baksan iyi olur. aramızda savaşla ilgili herhangi bir diyalog geçmeden önce çekilmiş bir ss bu. şikayeti normalde çektiğim gece açacaktım ama aklımdan çıkmış, orada rolünü yapsaydın rol daha ilgi çekici olabilirdi merh. emotende yere yığılıp kriz geçirdiğin yazıyor ama sen /sit 7 atıp açık arttırmaya devam ediyorsun, ne güzel role uyum sağlıyorsun sen öyle  :)

#3 - 07.03.2025 07:43
şikayet ooc kinle açılmadı, tarihe baksan iyi olur. aramızda savaşla ilgili herhangi bir diyalog geçmeden önce çekilmiş bir ss bu. şikayeti normalde çektiğim gece açacaktım ama aklımdan çıkmış, orada rolünü yapsaydın rol daha ilgi çekici olabilirdi merh. emotende yere yığılıp kriz geçirdiğin yazıyor ama sen /sit 7 atıp açık arttırmaya devam ediyorsun, ne güzel role uyum sağlıyorsun sen öyle  :)

Bunun rolünü yapıp yapmamam sana mı kalmış?  :) Burası Roleplay, sonuçta. İstediğim rolü yaparım sorgulayacak halin yok teşekkürler. Sorgulamaya hakkında yok. Bu kadar komik olmana gerek yok gerçekten. Tarihe bakıyorum çok zaman geçmemiş arkadaşım. Gerçekten sabahın köründe uğraştığımız şeylere bak.  ??? ??? Bu kadar gülmemiştim teşekkür ederim, güldürdüğün için.

#4 - 07.03.2025 13:45

Bunun rolünü yapıp yapmamam sana mı kalmış?  :) Burası Roleplay, sonuçta. İstediğim rolü yaparım sorgulayacak halin yok teşekkürler. Sorgulamaya hakkında yok. Bu kadar komik olmana gerek yok gerçekten. Tarihe bakıyorum çok zaman geçmemiş arkadaşım. Gerçekten sabahın köründe uğraştığımız şeylere bak.  ??? ??? Bu kadar gülmemiştim teşekkür ederim, güldürdüğün için.

allah seni hep guldursun arkadasinda degilim hic dostun kalmadi mi bana arkadas cekiyorsun? :d evet yapacagin rolde bana kalmis kankam eger sistemsel olarak bayiliyorsan o rolu yapmak zorundasin bugla sit 7 atmayacan yani

#5 - 07.03.2025 13:45
sana rol ogretecekte degiliz, bunlari senin bilmen gerek koskoca birlik r20sisin ya  :garip:

#6 - 13.03.2025 09:40
Öncelikle iki tarafta ortak nezaketi korumalı. Savunma geçerli. Kanıtlar yetersiz.