Konu: CR iobaba yeterli oyuncu profili  (Okunma sayısı 299 defa)

#0 - 05.03.2025 00:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sidelya father of all fathers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @token

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
nonrp,cr,polise sığınma,refuserp,yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda her şey açık net, son sahnelerdeki sslerin iyi incelenmesini rica ediyorum çünkü arkadaşın canı full. quit atıp geldikten sonra araca biniyor çilek yiyip canını fullüyor. bir de polisi arıyor. sürekli roleplay kavramına uymak için mecburen polislerle 1 saat rol yaptım. :(

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): uzlaşmak isterdim de arkadaş uzlaşacak bir profile sahip değil.

#1 - 05.03.2025 16:01
sahitligimi onayliyorum   :-\ :-\

#2 - 05.03.2025 17:22
@sidelya father of all fathers 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 05.03.2025 21:22
ben bile sinirlendim gerçekten, gereken yapılmalı vice'ın arkadasındayımm. :vice: :vice: :vice: :vice:
« Son Düzenleme: 05.03.2025 21:26 hayatimbitmis »

#4 - 06.03.2025 13:33
arkadaş yanıt vermeye tenezzül bile etmiyor. tüm yaptığı ihlaller toplanıp akıllanması için yaptırımlı bir ceza almasını istiyoruz @Elynn  :sampanya:

#5 - 06.03.2025 16:53
arkadaş yanıt vermeye tenezzül bile etmiyor. tüm yaptığı ihlaller toplanıp akıllanması için yaptırımlı bir ceza almasını istiyoruz @Elynn  :sampanya:
24 saat yazmamış mı güzelim sen niye kendi kendine rolleniyorsun ki sabredersen alacaksın zaten savunmayı dün mü başladın triplenip zevke mi geliyorsun çözemedim akıllanması diyor hayatın oyun olmuş buradan ceza alınca akıllanıyor musun sen

Şebeklik nedir? Üstteki videoyu izleyebilirsin, düşük IQ roller yapıp kendinizi komik pozisyona düşürüyorsunuz.

Bahse konu videodaki durum için üzgünüm ancak bu arkadaşlara böyle davranmak gerektiği için bu şekilde hareket ettim, ihlallerine göz yummak çok akıl kârı değildi. CR de sayılmıyor, karakterlerine aracım ile çarpabilme durumum gayet mümkün ve bunu da rolle yaptım. Kimin yeterli olup olmadığına eğer bu videodaki şebek karar verecekse durum epey üzücü olur, yıllardır oyun oynarım fakat bu şikayeti açan akıllı bıdık kendince eğlenmeye çalışmış, muhtemelen herhangi bir sosyal hayatı olmadığı için de burada insanları kışkırtmayı kafaya koyup kendi kendine gülüp eğleniyor, sürekli açtığı şikayete girip kendi kendine bir şeyler yazmış, deli muhtemelen, iyi forumlar.

-;
Konu başlığı hatalı, forum kullanım kural ihlali bulunuyor, şikayeti açan arkadaşa da işlem uygulanırsa sevinirim.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 06.03.2025 17:01 sidelya father of all fathers »

#6 - 06.03.2025 17:22
John Kasparian CR ihlali üzerinden cezalandırılacak.

Kordell Miles forum kural ihlali üzerinden cezalandırılacak. Şikayet kapatıldı.