Konu: /b bölmek :(  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2025 01:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @heiseninthehood - Federico Ferrari

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ASLANADZE üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzinsiz /B bölmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş rol esnasında durduk yere /b bölüyor, bunu kendi açtığı şikayette ifşalamış

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/k4dya5t.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımız küçük akıllı yazdı diye şikayet açıp emote öğretimini bulamadım yazmış, kendisi rolde /b bölmenin yasak olduğunun farkında değil. İronik
« Son Düzenleme: 04.03.2025 01:16 vynexia »

#1 - 04.03.2025 01:15
Ayrıca "çatışmaya gelseydik az kişi gelmezdik" diye /b kanalından yazmak nasıl bir zihniyet? oyun oynuyoruz arkadaş, biraz farkına varmanı öneririm

#2 - 04.03.2025 01:42
Şimdi tostum, şu mübarek günde beni güldürdün allahta seni güldürsün vesselam.

Neyse savunmaya geçelim; ss de gözüktüğü gibi "non rp yapmamanızı öneririm" dedim, çünkü attığınız iğneleyici emote ve chati kirletmenizden kaynaklanan bir şey. Bu arada orada dakikalarca bekledik, sonra bir anda oyuna 10 kişi girdi, silahlanıp çatıya çıkmışlar falan. İşin garip kısmı ise madem ihlal var, benim şikayet açmamı bekledin sanırım. Bu kadar kin gütmeye gerek yok, oyun oynuyoruz sonucunda. /b den yazdığım sadece bir uyarıydı, bunu anladığınızı sanmıştım :( ne yazık ki, yanılmışım.

Dediğim gibi zaten çatışma arasaydık konuşarak çözmek tercihimiz olmazdı, üç-dört araba etrafta geziniyor, çatıda 3-5 kişi. DM arayışında olanlar başka freeroam ya da dm sunucuları var, orada tadını çıkartabilirsiniz. Birlik üyelerim orada gayet güzel rol çevirdi, silahla beklemediler yani dakikalarca.

#3 - 04.03.2025 01:45

Neyse savunmaya geçelim; ss de gözüktüğü gibi "non rp yapmamanızı öneririm" dedim, çünkü attığınız iğneleyici emote ve chati kirletmenizden kaynaklanan bir şey. Bu arada orada dakikalarca bekledik, sonra bir anda oyuna 10 kişi girdi, silahlanıp çatıya çıkmışlar falan. İşin garip kısmı ise madem ihlal var, benim şikayet açmamı bekledin sanırım. Bu kadar kin gütmeye gerek yok, oyun oynuyoruz sonucunda. /b den yazdığım sadece bir uyarıydı, bunu anladığınızı sanmıştım :( ne yazık ki, yanılmışım.

Dediğim gibi zaten çatışma arasaydık konuşarak çözmek tercihimiz olmazdı, üç-dört araba etrafta geziniyor, çatıda 3-5 kişi. DM arayışında olanlar başka freeroam ya da dm sunucuları var, orada tadını çıkartabilirsiniz. Birlik üyelerim orada gayet güzel rol çevirdi, silahla beklemediler yani dakikalarca.

bak şimdi kardo, sokağa eğer 1-2 araba gelirse (yaşanan aksiyonlu olaylar üzerine) savunma moduna geçmemiz normal. ama sen /b ihlalin için savunma yazmak yerine saçma sapan bizim hakkımızda konuşup durmuşsun. allah umarım hep seni güldürür, iyi geceler  :garip:

#4 - 04.03.2025 01:46

bak şimdi kardo, sokağa eğer 1-2 araba gelirse (yaşanan aksiyonlu olaylar üzerine) savunma moduna geçmemiz normal. ama sen /b ihlalin için savunma yazmak yerine saçma sapan bizim hakkımızda konuşup durmuşsun. allah umarım hep seni güldürür, iyi geceler  :garip:

İyi geceleerr, sonuçlanabilir.

#5 - 04.03.2025 01:49
/b ihlalinden ceza uygulanacak.