Konu: [23.02.2025 - Jannes Groeneveld] Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2025 20:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jannes Groeneveld @Hasmımyaşamaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te gözüken isimler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2025, 14.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Quit, Toxic Davranışlar, Bunnyhop, Bug Abuse. (Yetersiz Oyuncu Profili)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayeti açtım, inceleyen adminin doğru incelediğini düşünmüyorum. Hatta hiç incelememiş. Herif resmen eski birliğindeki muhabbeti "OOC kelimeler" ile bize aktarıyor. "Sizi ezdim, boksunuz, şu anda altıma sıçıyorum." Tarzında tamamen OOC düşünülmüş, role aykırı cümleler ediyor. Orada 3 kişiyiz ve sıfır fear rp. Arkadaş savunmasını bug abuse ve bunnyhop yaptığı video ile yapmış, Lichfield da sağ olsun yeterli görmüş. Ben yeterli görmüyorum, farklı bir adminin incelemesi istiyorum. Yanımızda quit atıyor, bir süre sonra tekrar geliyor ve emote atmadan direkt olarak kendi videosunda da görmüş olduğunuz gibi koşa koşa vuruyor. Kaçarken bhop yapıp, çatıdan /sit 1 atarak atlıyor. Çok güzel, gerçekten. Umarım adaletli birisi inceler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle
Arkadaşın savunması: https://streamable.com/49b5lf

Ek açıklamalar(varsa): Bu sefer gerçekten gereken yapılsın.

#1 - 23.02.2025 20:59
Bu şikayet @Lichfield tarafından sonuçlandı.

#2 - 23.02.2025 21:02

#3 - 23.02.2025 21:37
Kendi videonu izlemedin galiba, /sit 1 atarak çatıdan atlıyorsun. Sence bu cezasız mı kalacak?

#4 - 24.02.2025 12:30
Jannes_Groeneveld karakteri Powergaming kapsamında ceza alacak, video sonunda /sit 1 yazıldığı gözden kaçmış. Çatıdan atlayıp hiçbir şey olmamış gibi devam edemezsiniz.  Quit için de beş dakika içinde geri dönmüşsünüz, bunda bir sorun yok ancak rolün yapılmasını engellediğiniz için Ortak Nezaket kapsamında ceza alacaksınız.

@BetteR itirazınız olduğunda ticket açarak iletin, tekrar şikayet açarak değil.