Konu: Toplu şikayet 2  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 21.02.2025 02:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jordy_Schweinsteiger @rising Posy Claudius @cutest Marceliana Markeliova @sweyn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI alanda brawl, rk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GBI alanda brawl yaptılar üst üste rk ettikler birbirlerini

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İçerisinde OOC konuşmalarda mevcut.

#1 - 21.02.2025 03:01
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 21.02.2025 12:12
Kişi hile sebebiyle ortamı trolledi, herkesi yaralıya düşürdü. Sylas tarafından da yasaklandı, brawl rolünü troll amacıyla yapan oydu neden bize şikayet açtığını anlayamadım. Video izlendiğinde kişinin troll yaptığı görülebilir, biz ortamı bozması adına peşindeydik bu sırada rapor sırası bekliyorduk.
« Son Düzenleme: 21.02.2025 12:15 sweyn »

#3 - 21.02.2025 13:46
Kişi hile sebebiyle ortamı trolledi, herkesi yaralıya düşürdü. Sylas tarafından da yasaklandı, brawl rolünü troll amacıyla yapan oydu neden bize şikayet açtığını anlayamadım. Video izlendiğinde kişinin troll yaptığı görülebilir, biz ortamı bozması adına peşindeydik bu sırada rapor sırası bekliyorduk.

Merhaba iyi forumlar, yapılan bir ihlalin hile&troll olmasından dolayı seninde katılman ne kadar doğru o zaman bende "dm atıldığı ortamda" çekip silahımı herkese sıkabilirim sonuçta ihlal ortamı bende katılayım ne olucak sanki. Senin görüşüne göre böyle olmalı yaptığın ihlalden kaçamazsın benim rol ortamımı bozamazsın.

#4 - 21.02.2025 18:33
Senin demek istediğini anlıyorum, ancak senin rol ortamını baltalayan ben değilim o arkadaş. Şikayetin bana değil karşı tarafa açılması gerek, ek olaraktan kişiyi benim yaralıya düşürdüğümü kanıtlayan bir şey yok videoda, vurmamışım bile kanıtın yetersiz sadece kovalamışız. Ancak ben üzerime düşeni yine söylemek isterim, rol ortamını kanityen baltalamadım hatam var ise tekrar tekrar özür dilerim. Kişiyi yaralıya düşürmedim loglar incelenebilir. Senin rol ortamına da bir zararım olmamış, asıl sen kendi rol ortamını bozup kalkıp video almışsın.

#5 - 22.02.2025 04:27
Kullanıcılar yasaklanmış.