Konu: Yasaklı ifp / antidrug / @mare - @hellix  (Okunma sayısı 403 defa)

#0 - 18.02.2025 17:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mare Dontrall_Moses @hellix Maskeli_30907 (Archie_Fletcher)
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Paylaştığı youtube videosunda üstünlük sağlayan ifp kullanıyor. Ateş ettikten sonra silahı hızlı indiriyor. Diğer videoda da aynı şekilde yasaklı ifp kullanıyor, yavaşlatmış zaten shotgunu birden indirdiği gözüküyor. Çatışmada Maskeli_30907 antidrug kullandığı da videodan belli zaten. Aynı skin, aynı görüntüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

00:47 - 00:50 arası yasaklı ifp net belli olacaktır, diğer arkadaşın antidrug kullandığı da belli oluyor videoyu izleyen yetkili görecektir, ekran sallanmıyor hava aynı.

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu silme dostum.

#1 - 18.02.2025 17:44
shotgun için ifp kullandığım yok, yt videosu editlenmiş video kardeşim, editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımaz. yine de yasaklı bir ifp varsa diye dosyalarımı bırakıyorum, inceleyecek olan admin söylerse silerim. çoğu rol ss yaparken kullandığım animler için zaten. sürekli mention yemekten sıkıldım, salsanıza beni.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 18.02.2025 18:10
Eswiper adına:

Video kırpılmış falan değil, videoda olan diğerlerinin gözünden de senin gözünden de kullanmış olduğun üstünlük sağlayan ifp belli oluyor.

Bu da aynı dmden farklı bir görüntü, kırpılan bir şey yok.
https://streamable.com/has4cx

#3 - 18.02.2025 20:12
Kırpılmış ve editlenmiş görüntüler kanıt niteliği taşımaz Sonuçlanabilir.

#4 - 18.02.2025 21:26
Eswiper adına:

Video kırpılmış falan değil, videoda olan diğerlerinin gözünden de senin gözünden de kullanmış olduğun üstünlük sağlayan ifp belli oluyor.

video youtube videosu kardeşşşş, 1.1x, 0.3x, 1.3x olan yerler var. ifpleri attım, inceleyecek olan fm ekibi, sıkıntı bir şey varsa söyler silerim. yasaklı ifp olduğunu ilk defa sizden duyuyorum düşünce yasaklı ifp mi oldu şimdi

#5 - 19.02.2025 17:42
Eswiper adına:

video youtube videosu kardeşşşş, 1.1x, 0.3x, 1.3x olan yerler var. ifpleri attım, inceleyecek olan fm ekibi, sıkıntı bir şey varsa söyler silerim. yasaklı ifp olduğunu ilk defa sizden duyuyorum düşünce yasaklı ifp mi oldu şimdi

merhaba normalde bir şey demeyecektim ama şöyle bir şey var ki zamanında eswiper ve ekibiyle savaştığımızda bana açtığı yasaklı ifp için yetkililer sorun görmedi ancak kullanma dedi.
Bu animasyona geçiyor zaten aynı hızda ateş açmış oluyosun üstünlük kurulacak bir durum değil zaten, sıkma hızında değişen bir şey olmuyor sadece görsel estetiklik sağlıyor.

0.50 ve 0.53 arasına bakarsanız ifp var kullanıyorum ve sıktıktan sonra bekliyorum sonuç olarak diğer anlarada bakarsanız ifp yok ve sıktığımda aynı bekleme süresini yaşıyorum.  :)

#6 - 19.02.2025 18:15
Eswiper adına:

ne alaka kanka bunla o ikisi çok ayrı şey, boşa algı yaratmaya çalışıyorsun cümlelerden anlaşılır şeyler. Şikayette olan videoda birden anim kesiyor, erken bitiriyor animi. Yasaklı ifp kullanıyor.

#7 - 19.02.2025 18:34
Şikayetle bir alakam yok, sadece aydınlatmak için yazıyorum. Reload süresini etkileyen bir durum yok, zaten shotgunla bir mermi atıp sağ tık basıp tekrar sıkarsan aynı şey olmuş oluyor. Üstünlük sağlayacak bir şey yok gibi duruyor. Reload süresi aynı, sadece ifpyle farklı gözüküyor.

#8 - 19.02.2025 20:11
Eswiper adına:

Aynı şikayeti support olan R20'in olan Mea adlı kişi aldı ve Sylas tarafından 3.parti yazılım kullandığı tespit edildi, aynı ifp modelini kullanıyordu. Hızlı anim kesme, şikayete sylas bakarsa iyi olur.

#9 - 20.02.2025 02:17
Birliğinize illegal rol yasağı getirip üzerine herkese 3500 dakika DM cezası vermişken halen daha "Vice Roleplay Yönetim Ekibi Discordunda" dönen bir konuşmaya ulaşıp(onu yayan arkadaş da yasaklandı) bir genel yetkilinin(Sylas) uyarısını mesaj olarak buraya atıyorsan zaten yönetime karşı tutumun en ağırını işlemiş oluyorsun, OOC Düşmanlığı/haterlığı bitirmeniz için verdiğim uyarıları dahi dikkate almamışsınız.

Birlikteki diğer oyuncuları yasaklamayacağım ancak  Eswiper bu durumdan dolayı kalıcı olarak yasaklandı. Bu platforma "rol yapma" dışında gelen, sürekli nefret ekmeye çalışan, ortamı sadece toksikleyen insanları istemiyoruz.