Cümleten hayırlı ramazanlar, oluşum hakkında ufak bir bilgilendirme geçmek istiyorum. Çete konseptine hakim, kemik kadroya dahil olabilecek uyumlu arkadaşlar arıyorum. Discord üzerinden
kill.4.you hesabına ulaşabilirsiniz. Gittiği yere kadar götüreceğim bir birlik olacak o yüzden, beraber güzelleştirebileceğimiz arkadaşlar iletişime geçebilir.

Bilgilendirme
* Birliğimizin dengeli bir çizgide gitmesini diliyoruz. Tamamen rol ve karakter gelişimi odaklı gideceğiz. Bu yüzden senaryo tam olarak ne olur, nasıl biter kestirmek güç.
* 305 Locos bir para çetesidir. Diğer çetelerin aksine en tehlikeli olmayı hedeflemez. Para, zengin olma gibi kompleksleri olan üyelerden oluşur.
* Sureno, Norteno, Mara Salvatrucha gibi bilinen kültürlerden bağımsız bir çete. Sonuç olarak konsept Vice'de geçiyor L'A çetelerini baz almak istemedik.
* Senaryo El Corona'da geçmektedir. Dövme stüdyosu ile rollerimizi destekleyeceğiz. Karakterlerin çete dışında varoşlarda yaşantılarını da paylaşacağız.
* Meksika kökenli Amerikalı karakterler çetenin çoğunluğudur. Diğer ırklardan üyeler barındırmaktadır, ırkçı bir tutumu yoktur.
* Yaş ortalaması 15-21 arasıdır. Bildiğim kadarıyla Vice Roleplay 18 yaş altı karakter açmaya izin vermiyor. O yüzden 18 yaşında bir karakter ile gelmeniz uygundur.
Birliğin misyonu çete konseptini seven ve karakter gelişimine önem veren oyuncuların güzel bir deneyim yaşaması, mafya-çete ilişkisini ayakçı, genç karakterlerimiz ile işeyerek diğer birliklere de rol paslamak diyebiliriz. Vizyondan bahsedersek, karakterlerin zengin bir hayata geçmesi. Zenginliğe ulaştıktan sonra yaşam standartlarının değişerek konseptimize yansımasını işlemek istiyoruz. Kısacası lüks hayat, büyük işler.
Alım IC ve OOC olarak yapılacaktır. Tercihim ve en keyifli kısmı bana göre IC olarak gelip kendini kabul ettirme safhasıdır. Siz de birliğe uygun bir karakter ile gelip rollere katılabilirsiniz. Gelecek arkadaşlara tek isteğim tüm olaylara IC yaklaşıp oyun dışı pencereden, öfke ve kin duymamaları. Çünkü bir çeteyi canlandıracağımız için gerekirse kendi içimizde karakter ölümüne gidecek şiddet rolleri dönecektir. OOC olarak ise forum üzerinden özel mesaj gönderip iletişim kurabilirsiniz.