Alıntı yapılan: Azad el pasha - 19.03.2025 10:41.Alıntı yapılan: vynexia - 17.02.2025 01:02OOC ALIMLAR HK.OOC & IC alımlar birliğimiz yeni kurulduğu için bir süre açık kalacaktır, OOC alımlar için Discord üzerinden: vynexia - LegitimuS yazabilirsiniz, DM kutum açık.IC alımlar için ise East Beach tarafında yaşayan bir göçmen rolü yapabilirsiniz. Rollerde 20-25 yaş aralığını tercih ediyoruz. Gürcü, Amerikan Yerlisi karakterlerinizle rol yapmaya gelebilirsiniz.İ:953Spoiler: GösterGizle
.Alıntı yapılan: vynexia - 17.02.2025 01:02OOC ALIMLAR HK.OOC & IC alımlar birliğimiz yeni kurulduğu için bir süre açık kalacaktır, OOC alımlar için Discord üzerinden: vynexia - LegitimuS yazabilirsiniz, DM kutum açık.IC alımlar için ise East Beach tarafında yaşayan bir göçmen rolü yapabilirsiniz. Rollerde 20-25 yaş aralığını tercih ediyoruz. Gürcü, Amerikan Yerlisi karakterlerinizle rol yapmaya gelebilirsiniz.İ:953Spoiler: GösterGizle
OOC ALIMLAR HK.OOC & IC alımlar birliğimiz yeni kurulduğu için bir süre açık kalacaktır, OOC alımlar için Discord üzerinden: vynexia - LegitimuS yazabilirsiniz, DM kutum açık.IC alımlar için ise East Beach tarafında yaşayan bir göçmen rolü yapabilirsiniz. Rollerde 20-25 yaş aralığını tercih ediyoruz. Gürcü, Amerikan Yerlisi karakterlerinizle rol yapmaya gelebilirsiniz.İ:953Spoiler: GösterGizle