Konu: Elliot Schouten - non rp  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.02.2025 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @harry666

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sukutt @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla brawla giriyoruz, Ryan karakteri düşüyor sonrasında onu kaçırmak için emote yazarken elliot ryan'ı aracın tepesine alıyor ve o şekilde kaçırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.02.2025 04:01
Amacım onu almak değildi zaten, sizi uyarmama rağmen ezilmekten korkmuyorsunuz ve ben de eziyorum. Her şey spontane gelişiyor. Ryan'ı o esnada bırakmam mümkün değil zaten, her türlü aracın tepesinde kalacaktı. Bunu yapmak istesem olayın başında Ryan'ı götürür giderdim zaten. Alt tarafı oyun, şikayet açmaya oynamayın kanki. Eğlenmene bak. :smiley:

#2 - 15.02.2025 04:04
Amacım onu almak değildi zaten, sizi uyarmama rağmen ezilmekten korkmuyorsunuz ve ben de eziyorum. Her şey spontane gelişiyor. Ryan'ı o esnada bırakmam mümkün değil zaten, her türlü aracın tepesinde kalacaktı. Bunu yapmak istesem olayın başında Ryan'ı götürür giderdim zaten. Alt tarafı oyun, şikayet açmaya oynamayın kanki. Eğlenmene bak. :smiley:
aracın üstüne altıktan sonra yaralı süresinin bitmesini bekleyebilirdin kanki
ryan'ın silahı olduğu için pdden kaçırmak istedin kanki
sonuçlanabilir @Lichfield

#3 - 15.02.2025 09:47
Şahıs emote verip ezme rolü gerçekleştirirken istek dışında gerçekleşiyor, cezalandırılacak bir durum bulunmuyor.