Konu: Renee Quiron Non RP Drive  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2025 00:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Renee_Quiron @Özlem

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/02/2025 23:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP Drive

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere şeridimde normal olarak aracı sürerken Renee Quiron karakteri benim şeridime girip bana çarpıyor. Arkadaş Market caddesini NFS gibi sandığı için aklı sıra bana yakından geçip beni korkutacak. Her şey videoda görünüyor. Ekleme olarak arkadaş kaza rolü gerçekleştirmedi, ben dahil diğer yandaki ekip aracının kaza olmasına sebep oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/73cynz

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılması.

« Son Düzenleme: 13.02.2025 00:08 ballena grande »

#1 - 13.02.2025 02:49
@Özlem savunmanızı 24 saat içerisinde gerçekleştirin.

#2 - 13.02.2025 21:13
Geç gördüm üzgünüm öncelikle.

Savunmaya gelecek olursak lag olduğu belli oluyor, sana çarpmış olsaydım bende savrulurdum o hızla çünkü cidden hızlı geliyorum. Ayrıca NON RP dediğimiz durum "kaldırımdan gitmek, direklere çarpmak" gibi durumlar. Ters şeride girip sana çarpmışım. Bu IC'de ki bir durum, OOC bir ihlal değil. Ve tekrar söylüyorum, lag olduğu belli çünkü ben hız bile kaybetmeden gidiyorum bölgeden. Ne savrulma var, ne yalpalama. Geçip gitmişim, emin ol kaza olduğunu görsem dururum çünkü bende aynı şeyden çok kez şikayet açmıştım. Hani dediğim gibi, lag kaynaklı olmuş. Polis aracı zaten hatalı olsam peşime gelirdi. Muhtemelen senin ekranında lagdan dolayı öyle gözüktü. VCPD aracı da savrulmamış veya durmamış bile.

Bu kadarı yeterli diye düşünüyorum, ben kayıt açarak gezmediğim için bir video kaydım yok fakat senin kaydından yola çıkarsak diyeceklerim bu kadar. VCPD aracı hissetmemiş, ben hissetmemişim. Muhtemel bir lag/ping durumu. İyi eğlenceler.  :palmiye:

#3 - 13.02.2025 23:53
Geç gördüm üzgünüm öncelikle.

Savunmaya gelecek olursak lag olduğu belli oluyor, sana çarpmış olsaydım bende savrulurdum o hızla çünkü cidden hızlı geliyorum. Ayrıca NON RP dediğimiz durum "kaldırımdan gitmek, direklere çarpmak" gibi durumlar. Ters şeride girip sana çarpmışım. Bu IC'de ki bir durum, OOC bir ihlal değil. Ve tekrar söylüyorum, lag olduğu belli çünkü ben hız bile kaybetmeden gidiyorum bölgeden. Ne savrulma var, ne yalpalama. Geçip gitmişim, emin ol kaza olduğunu görsem dururum çünkü bende aynı şeyden çok kez şikayet açmıştım. Hani dediğim gibi, lag kaynaklı olmuş. Polis aracı zaten hatalı olsam peşime gelirdi. Muhtemelen senin ekranında lagdan dolayı öyle gözüktü. VCPD aracı da savrulmamış veya durmamış bile.

Bu kadarı yeterli diye düşünüyorum, ben kayıt açarak gezmediğim için bir video kaydım yok fakat senin kaydından yola çıkarsak diyeceklerim bu kadar. VCPD aracı hissetmemiş, ben hissetmemişim. Muhtemel bir lag/ping durumu. İyi eğlenceler.  :palmiye:

Videoyu doğru izlediğine emin misin? Ortada laglık bir durum bulunmuyor. Laglık bir durum olsa olay farklı olurdu, sen direkt olarak benim şeridime gelip kafadan benim aracıma çarpıyorsun. Bunda laglık bir durum yok? Videoyu doğru izlemeni tavsiye ederim. VCPD konusuna gelecek olursak onlarda senin gibi insanlardan bıktığı için artık böyle rollere girişmiyorlar, klasik olarak algılayıp sürmeye devam ediyorlar. Tekrar söylüyorum, laglık bir durum olmadığı ortada, direkt olarak şeridime girip kafadan çarpıyorsun. Eğer lagın olduğunu söylüyorsan benim şeridimde ne işin var? Boş şeritlerden ilerle. Farklı algılar yaratma, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 13.02.2025 23:55 ballena grande »

#4 - 14.02.2025 22:16
Ters şerit veya Boş şerit dediğin olay IC bir durum. Algı yok ortada, gayet açık yazdım savunmamı. Yapıcı olup iyice okursun yazdıklarımı, anlarsın belki. Savunmam bu kadar, IC/OOC kavramı karıştıran birine daha fazla dil dökmeye gerek yok. Bu kayıt ile VCPD'den çevrim içi şikayet oluşturursun ve IC olarak gerekli para cezasını keserler. Veya sana ödemeni yaparım. Daha da yazmaya gerek yok.

#5 - 15.02.2025 09:54
Kanıt olarak sunulan videoda şahısın kasıtlı olarak ters şeride girip çarptığı görülüyor, Renee_Quiron karakteri "Car Ramming" ihlalinden cezalandırılacak.