Konu: 12.02.2025 Bob-Star  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 12.02.2025 15:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AhmetArda Bob-Star

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/02/2025 14:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack-Car Dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik mesleği yaparken şahıs gişeden parasıyla geçmesi için kendim gişeyi ödeyip gişenin önünde durdum. Şahıs gişe parası ödediği için bana car dm atıyor ve birlik meslek aracından beni atıyor ben hile uyarısı alıp oyundan kick yiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/58qfgh2

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.02.2025 15:15
Araçta beni sürekli trollüyordu. Kendi şahsi aracımın arkada olduğunu ve kişinin önüme kırdığını bariz bir şekilde görebiliyoruz. Daha yeterli bir kanıt var ise kendisi iletebilir. Gişe konusunda da ödediğine dair bir kanıt maalesef yok, kendi gişemi kendim ödedim. Car Ramming'e ait hiç bir ekran resmi ve kayıt yok. Oyundan düştüğüm kum saatinde belli oluyor. Crash yemişim ve kendi arabamdan atılmışım zaten.
« Son Düzenleme: 12.02.2025 16:23 AhmetArda »

#2 - 12.02.2025 15:23
Meslek yaparken Car jack atıyorsun sana pm atıyorum aynısından bidahamı istiyorsun diyorsun kasıtlı olarak yaptığın çok belli

#3 - 12.02.2025 15:25
Birlikte değilsin birlik aracını kullanıyorsun o nasıl oluyor?

#4 - 12.02.2025 15:30
Arkadaşın son iletilerinden bir şey anlamadım, birlik aracı konusu ne alaka? :D Konunun uzamaması için bir mesaj atmıyorum. Konu sonuçlanabilir. Hiç bir jailim yok bakan arkadaşımızdan bunu da göz önünde bulundurmasını istiyorum.

#5 - 12.02.2025 15:31
Birlik aracına bindiğin cok bariz bir şekilde belli suçlu olduğunu biliyorsun kabüllenmek istemiyormusun.

#6 - 12.02.2025 15:32
Meslek yapıyorum Araçtan atıyorsun oyun hile uyarısı veriyor ve nt yiyorum.

#7 - 12.02.2025 17:08
Merhaba, şikayet incelendi.

Şahsi aracınızla bölgede olduğunuzu kabul ediyorsunuz ve kişinin önünüze kırdığını iddia ediyorsunuz. Meslek aracının içerisindesiniz, Kevin karakterinin meslek kastığı ve car jack sebebiyle kick yediği bariz ortada. Kevin karakteri sizi araçla rahatsız ediyor olsa bile doğru olan kayıt alıp şikayet açmak, meslek aracındaki birine car jack atmak değil. Bob_Star karakteri Car Jack kapsamında ceza alacak.