Konu: Tavon Blanda, Elliot Schouten - DM  (Okunma sayısı 462 defa)

#0 - 10.02.2025 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @harry666 - Elliot Schouten , @USTA - Tavon Blanda

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/02/2025 16:01 - 16:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK iken evin önüne gelip hakaretler savuruyor, afk'dan çıkıyorum gelip sıkıyor, bu kadar ciddiye almayın kanka bu oyunu. Ben sivilim. Anlayın artık  :manifdog

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/n44rymb -

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.02.2025 16:39
On saniyede anca düşürüyon, senin de aim çalışman lazım. Vur diye duruyorum yine zorlanıyorsun.

#2 - 10.02.2025 16:46
İletilerine baktığım zaman sadece şikayet açtığını görebiliyorum, sırf düştüğün için bu kadar kasmana gerek yok. Daha sonra tekrar ben sivilim diye geçiştirebilirsin. Çünkü kendini komik duruma düşürüyorsun. Ayrıca sivilsen illegal rollere katılmanı ve illegal bir oluşumda bulunmanı pek tavsiye etmiyorum Mustafa'cığım.

Illegal bir oluşumda bulunduğunun kanıtı: https://imgur.com/A2AytQo
Hurda etrafında düşürülüyoruz, aynı ortamda onlarla birlikte bulunuyorsun:
« Son Düzenleme: 10.02.2025 16:51 harry666 »

#3 - 10.02.2025 16:46
On saniyede anca düşürüyon, senin de aim çalışman lazım. Vur diye duruyorum yine zorlanıyorsun.

Sen UZI'yi AK-47 hasarı ile eşdeğer sanıyorsun herhalde. Bir de dayanıklılığın yüksekse fazla hasar almazsın. Yeni gün, yeni bilgi.

« Son Düzenleme: 10.02.2025 16:48 harry666 »

#4 - 10.02.2025 16:50
Yakuza birliği yanımda evet fakat Yakuza birliğiyle benim bir illegal rolüm yok. Ayrıca Yakuza ile aramda olan bağ, galeri ve bar rolleri. Sunucu kurallarında sivil birinin maske takması yasak değil. Ayrıca attığın o illegalde olduğumun ss'i, pasif bir birlikten ibaret, kanıt olarak sayılmaz. İlk defa bir şey keşfetmiş gibi bunu atmana gerek bile yok, zaten hala oradayım. Tamamen birlik mesleği için. Birlik bir senedir pasif durumda ve sadece ben varım.

#5 - 10.02.2025 16:53
Yakuza birliği yanımda evet fakat Yakuza birliğiyle benim bir illegal rolüm yok. Ayrıca Yakuza ile aramda olan bağ, galeri ve bar rolleri. Sunucu kurallarında sivil birinin maske takması yasak değil. Ayrıca attığın o illegalde olduğumun ss'i, pasif bir birlikten ibaret, kanıt olarak sayılmaz. İlk defa bir şey keşfetmiş gibi bunu atmana gerek bile yok, zaten hala oradayım. Tamamen birlik mesleği için. Birlik bir senedir pasif durumda ve sadece ben varım.

Ben Yakuza birliğinden bahsetmedim, eğer onlarla olan IC bir rolün varsa bu beni/bizi ilgilendirmez. Maske takmanın da yasak olduğunu söylemiyorum, bunları nereden türetiyorsun anlamış değilim. Her türlü yasadışı rol yapıyorsun, karakterin yasal bir karakter değil. Geçmişi var. Eğer yasal bir karakter yönetmek istiyorsan karakter ismini değiştir, ne dersin? En mantıklı çözüm. Ve seni gördüğümüz yerde düşürmeyiz, sen de şikayet açmakla uğraşmazsın.

#6 - 10.02.2025 16:54
Bu birliğe 3 hafta önce girdim, loglardan bakılabilir, yasal olmayan bir rolüm bulunmuyor.

#7 - 10.02.2025 16:55
Savunmam bu kadar. Yönetici sonuçlayabilir.

#8 - 10.02.2025 16:59
Ayrıca son olarak sen orada rolsüz bir şekilde aracımı çaldın ve biz senin peşine IC olarak düştük, zaten carjackten de jail yedin benim şikayetimden dolayı. Her şey IC olarak ilerledi yani, arabamı yakuza mekanının önünde rolsüz çalıyorsun orada 10 tane adam varken, sonra da bu rolde bulunma diyorsun. Kişiler IC'den arkadaşım ve rolüm mevcut.

#9 - 10.02.2025 17:53
İletilerine baktığım zaman sadece şikayet açtığını görebiliyorum, sırf düştüğün için bu kadar kasmana gerek yok. Daha sonra tekrar ben sivilim diye geçiştirebilirsin. Çünkü kendini komik duruma düşürüyorsun. Ayrıca sivilsen illegal rollere katılmanı ve illegal bir oluşumda bulunmanı pek tavsiye etmiyorum Mustafa'cığım.

Illegal bir oluşumda bulunduğunun kanıtı: https://imgur.com/A2AytQo
Hurda etrafında düşürülüyoruz, aynı ortamda onlarla birlikte bulunuyorsun:

Car Jack atam gidem dm atam NOX üyesiyim dokunulmazligim var  ::)