Konu: leganxe şikayet  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 09.02.2025 21:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Constanza_Arraga @LEGANXE Zenith Redoni @ALONES

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Billy_Garth @sakinmafya

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali, RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Constanza karakteri Nox'dan çıkıp BloodLine geçiyor, ordanda çıkıp geri Nox'a geçiyor. Bunların hepsini bir gün içerisinde yapıyor.
Ayrıca Zenith_Redoni karakteri düştüğü halde nasıl gelip savaş zamanında araba sürebiliyor?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Sıktığının kanıtı:

Zenith_Redoni RK kanıtı:

Zenith_Redoni karakterinin RK yaptığının kanıtı bir üstteki ssde var.
Ek açıklamalar(varsa): Birlilk sahibi sunucuda eski yetkili ve moderatör+ R19'da yetkili. Bilerek buna göz yumuyorlar. Buna göre işlem uygulansın.

#1 - 09.02.2025 21:12
Bize ilk sıkan kendileri, bundan dolayı karşılık vermemde bir sorun yok diye düşünüyorum.

#2 - 09.02.2025 21:13
OOC kin kapılmış sanki.

#3 - 09.02.2025 21:15
Bize ilk sıkan kendileri, bundan dolayı karşılık vermemde bir sorun yok diye düşünüyorum.
Birlik değişip tekrar kendi birliğine geçtikten sonra sana sıktığımızın kanıtı varsa yollayabilirsin. Herkesin her dediğine inanacak halimiz yok. Bize kanıt göster leganxe

#4 - 09.02.2025 21:16
Savunmamı yapacağım.

#5 - 09.02.2025 21:26
şahitliğimi onaylıyorum, ilk biz sıkmadık bu arada, video kaydı bulunuyor.

#6 - 09.02.2025 22:01
Kişiler 2 kişi birlik bölgemize saldırıyor, bunun üzerine ofiste toplanıyoruz ve içeriye girmelerini bekliyoruz, ben orada karşılık vermezsem zaten kişiler bana sıkacak.

Biraz öncesindeki video

Ben birlikte olsamda olmasamda devam eden bir savaşımız var sizinle + olarak 2. videodan örnek alarak bakabilirsiniz siz sıkarak bunu kabul ediyorsunuz, ama düştükten sonra şikayet açılıyor. Yahu arkadaşlar biz neden yapmıyoruz bunu? Futbolcu gibi transfer oluyorsunuz sağa sola farklı birliklere, bu kadar kine gerek yok gerçekten. Savunmama eklemek istediğim son şeyde mantık çerçevesinde bakıldığında karakterimin düşmanları var ve bundan saatler önce düşürülmüş bu kişiler tarafından karakterimin mantıken kendini savunması normal bir durum. Beni bu kurala tutacaksanız sizinde bu kural çerçevesinde ateş etmemeniz gerekiyor.

#7 - 09.02.2025 23:18
Yine de bu yaptığının ihlal olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben sana sıktığım zaman BloodLine'da değildin leganxe yönetimi kandırmaya gerek yok değil mi zaten ayrıca aktif bir savaştayız ve bu kuralı bu yüzden koydular. Birliğindeki yetkililer sana bunu öğretmedi mi?

#8 - 09.02.2025 23:38
Yine de bu yaptığının ihlal olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben sana sıktığım zaman BloodLine'da değildin leganxe yönetimi kandırmaya gerek yok değil mi zaten ayrıca aktif bir savaştayız ve bu kuralı bu yüzden koydular. Birliğindeki yetkililer sana bunu öğretmedi mi?

Bu kurala uyuyormuş gibi konuşman beni bitiriyor.  ::) Bu hafta içerisinde girdiğin 4. birlik falan bu

#9 - 09.02.2025 23:59
Merhaba benim savaşla uzaktan yakından alakam olmadığı halde tamirhanede dururken gelip sıkıyorlar karakterim hiç birini tanımıyor.Savaştıkları birlikten olduğumu birlik listesinden bakarak öğreniyorlar ve gelip dm atıyorlar.Beni hiç bir şekilde tanımazken tamirhanede duran her insanın nasıl savaştıkları kişiler olduğu kanaatine varabilirler,orada bir müşteride durabilir bir çalışanda durabilir,yaptıklarının dm olduğunu düşünüyorum her şey ortada.Savunmam bu kadar.

https://hizliresim.com/3kg1556

Üçüylede karakterimin hiç bir tanışıklığı yok.