Konu: [09.02.2025] @Relaxsal @sakinmafya G1  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2025 19:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Relaxsal @sakinmafya
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nox Imperium birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü gibi kişinin can barı bir azalıyor bir artıyor düşeceği esnada bir kaç kez Alt G1 can fullüyor Billy karakteri de aynı şekilde canı azaldıkça canını arttırıyor fakat Casilda kadar belli etmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
https://streamable.com/qi50pf
Başka bir çatışmadan referans görüntü(modlarımda sıkıntı olduğu sauvnmasına karşı): https://streamable.com/3fmv81

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin daha önce 66 level karakteri god sebebiyle yasaklandı. Forum ban uygulanabilir.
« Son Düzenleme: 09.02.2025 22:16 kyegun »

#1 - 09.02.2025 19:55
Dostum sampın bozuk, orda hiç birşey yok g1 basıp bu kadar hızlı kapatamam ayrıca god bassaydım orda canım full dolardı.
« Son Düzenleme: 09.02.2025 20:02 Relaxsal »

#2 - 09.02.2025 21:12
Karakter god kullansaydı canı tamamen fullenirdi ki o kadar hızlı g1 g2 basabileceğnii sanmıyorum. Diyelim ki bastı. Can barı fark edilirse yarısına kadar gelince çıkıp inip duruyor, bunun tamamen senin modunla alakalı olduğunu düşünüyorum, değiştir bence millete ban yedirirsin :D

#3 - 09.02.2025 21:21

Karakter god kullansaydı canı tamamen fullenirdi ki o kadar hızlı g1 g2 basabileceğnii sanmıyorum. Diyelim ki bastı. Can barı fark edilirse yarısına kadar gelince çıkıp inip duruyor, bunun tamamen senin modunla alakalı olduğunu düşünüyorum, değiştir bence millete ban yedirirsin :D
:o

#4 - 09.02.2025 21:24
ben anlamıyorum dayı bu buglar niye hiç bize olmuyor, 2 kere g1 basmışsın dbnin hasarıyla geri inmiş canın

#5 - 09.02.2025 21:26
ben anlamıyorum dayı bu buglar niye hiç bize olmuyor, 2 kere g1 basmışsın dbnin hasarıyla geri inmiş canın
Bug demedim farkındaysan, elemanın kullandığı mod paketiyle alakalı dedim. Bill karakterine bakılırsa aynı şey onun da başına geliyor, canı inip çıkıyor sürekli.

#6 - 09.02.2025 21:28

#7 - 09.02.2025 21:31
mod değil dostum, aynı şey banada olmuş. sanırım memory'i 120 felan yapmışsınız ve işlemiyor. onu biraz düşürürseniz birdahakine silentiniz işler.

#8 - 09.02.2025 21:37

Senin açtığın videoya savunma yapılacak o halde.
Düz mantık düşünelim. Arkadaşın dayanıklılığı 3 kokain kullanıldığı zaman 150 160 civarına çıkar. Eğer meth vs farklı uyuşturucu türleri kullanırsa bu daha fazladır.
Şimdi asıl konumuza gelirsek. Uzi hasarı 6 olduğuna göre  iki sultan toplam 6 kişinin aynı anda mermi tutturduğunu düşünürsek ki bu olası bir şey değil, elbet birisi miss atar. Bütün mermiler tutsa bile ilk seferde Cassilda karakterinin canı bir anda 10 civarlarına kadar inmez. Belli ki bug oluşmuş, bu oldukça normal bir durum 20 yıllık oyun oynuyoruz. Mantık çerçevesinde düşünürsek o kadar ani hasarın verilmesi normal değil, bu arada iki videoya birden bakılırsa ilk videoda arkadaşın canı 50 çivarlarına düşüp çıkarken 2. videoda tamamen inip çıkıyor. Yetkili izlerse anlayacaktır.

#9 - 09.02.2025 21:41

Senin açtığın videoya savunma yapılacak o halde.
Düz mantık düşünelim. Arkadaşın dayanıklılığı 3 kokain kullanıldığı zaman 150 160 civarına çıkar. Eğer meth vs farklı uyuşturucu türleri kullanırsa bu daha fazladır.
Şimdi asıl konumuza gelirsek. Uzi hasarı 6 olduğuna göre  iki sultan toplam 6 kişinin aynı anda mermi tutturduğunu düşünürsek ki bu olası bir şey değil, elbet birisi miss atar. Bütün mermiler tutsa bile ilk seferde Cassilda karakterinin canı bir anda 10 civarlarına kadar inmez. Belli ki bug oluşmuş, bu oldukça normal bir durum 20 yıllık oyun oynuyoruz. Mantık çerçevesinde düşünürsek o kadar ani hasarın verilmesi normal değil, bu arada iki videoya birden bakılırsa ilk videoda arkadaşın canı 50 çivarlarına düşüp çıkarken 2. videoda tamamen inip çıkıyor. Yetkili izlerse anlayacaktır.

Arkadaşlar siz bunu kin olarak algılıyorsunuz fakat, yanlış bir durum görülmezse karara saygı duyarım. Ama görünen hile gibi duruyor.