Konu: Maximilian Kruger GOD  (Okunma sayısı 425 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.02.2025 06:38

Arkadaşının tertemiz gtası var, eli yüzü düzgün birisine benziyor
:D Dostum seninle dalga geçildiğinin farkında değil misin?

cocuk mermiciye döndügü gibi sıktıgınızdan sonra farkında olmamaya basladım

#11 - 09.02.2025 06:41

Yolun kenarında dediğiniz ev ViceWood'un orada, Evin arkasında beni görmen ne kadar acayip vay be kartal gözlüm. Acaba nerden tahmin ettiniz'de geldiniz.

#12 - 09.02.2025 06:42
Allahın hikmetine bakın, God denilen hileyi kapatıyorum ve ellerine koz vermek için SS'ler vermek için orada öylece duruyorum tüh, Ne kadar üzücü bir durum. God olsam burada'da hit yermiyim? Alt+tab'dan bir çıktım düşmüşüm, Bak şu Allahın hikmetine

ban yememek icin kapatmıssın bir anda, aynı sırada billy de alt tab atıyor. cok bariz g1 kullandıgın. Videon varsa atabilirsin, gerekli kararı yönetim verir.

#13 - 09.02.2025 06:43

Yolun kenarında dediğiniz ev ViceWood'un orada, Evin arkasında beni görmen ne kadar acayip vay be kartal gözlüm. Acaba nerden tahmin ettiniz'de geldiniz.

Kullanmaya başladığın belli olunca bana mı suç atıyorsun şimdi?  ::) ::) ::) Orda değilim, gerekli savunmayı ordakiler yapacaktır.

#14 - 09.02.2025 06:45
Allahın hikmetine bakın, God denilen hileyi kapatıyorum ve ellerine koz vermek için SS'ler vermek için orada öylece duruyorum tüh, Ne kadar üzücü bir durum. God olsam burada'da hit yermiyim? Alt+tab'dan bir çıktım düşmüşüm, Bak şu Allahın hikmetine

ban yememek icin kapatmıssın bir anda, aynı sırada billy de alt tab atıyor. cok bariz g1 kullandıgın. Videon varsa atabilirsin, gerekli kararı yönetim verir.
Ne kadar saçma savunmalar yapıyorsun dostum, Alt+tab'de ne videom olacak sen kafayı mı sıyırdın? Emin ol öyle bir durum olsa o GOD'u kapatmayıp hepinizi orada düşürürdüm anladın? Kimse kafasız değil, oyuna bakacak **AA BANA BİRİLERİ SALDIRIYOR GODU KAPATAYIM** diyip kimse öyle bir harekete kalkışmaz. Ne olup bittiğinden haberim bile yok @Nighty R19'una yada R20'ne sor artık nedir bilmiyorum, PM'den ona ne yazmışım? Olay'dan haberim olsa Night'ye neler derim bunun farkında ol dostum.

#15 - 09.02.2025 06:47

Kullanmaya başladığın belli olunca bana mı suç atıyorsun şimdi?  ::) ::) ::) Orda değilim, gerekli savunmayı ordakiler yapacaktır.
Orda değilsen o zaman foruma hiç bir şey yazma kirletme, Şuan'da OOC kışkırtma yapmaya çalışıyorsun ama karşında çocuk yok gelipte sana burada sövecek biri değilim. Müsait bir zaman'da OOC sese gelin sesde'de halledelim ona ne dersin? Benim sizlerle OOC bir sıkıntım falan mı var?

#16 - 09.02.2025 12:58

bro kendiniz çok temiz oynuyormuş gibi seninle dalga geçen birisne böyle laflar etmek ne kadar akıl kârı? :d ben boyle dusunuyom şahsen boş muhabbet çeviriyonuz

#17 - 09.02.2025 13:30

??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

#18 - 09.02.2025 13:40

bu konustugun arkadas kim kardesim tanımıyorum ben

#19 - 09.02.2025 21:26

bro kendiniz çok temiz oynuyormuş gibi seninle dalga geçen birisne böyle laflar etmek ne kadar akıl kârı? :d ben boyle dusunuyom şahsen boş muhabbet çeviriyonuz

Tertemiz gtayla oynuyorum, link atabilirim  ::)