Kültür diye gezip "hevesimiz kactı yha" tribine girmeden önce bir oturun olayları çarpıtmadan yansıtın da sonra haklı gibi görünmeye çalışırsınız.
Siz bu izini/onayı nasıl aldınız? "Zamanla Vagos MC'e evrilmek istiyoruz izin var mı?"
Sunucuda basit bir kural var, roleplay mantığı doğrultusunda sadece somut/faal olarak 50.000 oyuncuyla 6 yıllık yaşayan bir şehirde ki senaryoda 100+ yıllık Los Santos, bir ton illegal faaliyet, birlik, kültür, konsept varken gökten inme o şehrin "Vagos'u" gibi davranmazsın. Bu sadece Vagos için değil, Crips, Bloods, Cosa Nostra, vor, aklına ne gelirse, hangi kültürü seçersen seç SADECE TANITIMA "BEN COSA NOSTRAYIM" yazdın diye seni herhangi bir metropol ABD şehrinin en büyük illegal kültürünün başı yapmazlar.
Nedir olması gereken? Alt kolu, kültürü, giriş seviye seti/Crew'u olarak hikayene sadece bir parça "Şu kültüre aittir" yazarsın, bırak şehre kanıtlamayı/kurallara göre ilerlemeyi zaten rolcüysen önce kendi "karakter gelişimini" buna uygun yaparsın (Şu an şehre liderlik yapan Valachi Crime Family, 2015'de Ruggiero isimli mafya ailesinin bir Ekibi/Crew'u olarak "Capo" karakter tarafından açıldı örneğin) sonrasında "Biz Vagos'uz" diye gezersin. Idlewood'da 2 yıldır rol yapan adamlar "ABD'nin Blood lideri benim" diye mi geziyor? Bırak ABD'yi, 2 yıldır olmalarına rağmen LS'de bile "tek büyük Blood" değil halen daha, hikayenin gerçekçiliğine göre. Jackie Valachi "Cosa Nostra geleneklerine bağlı patronlardan herhangi bir tanesi" bak lideri değil, hükmedeni değil. "Gerçekçilik" için.
"Yönetim önce izin verdi sonra yok dedi hevesimiz kacti.."
Tamam o zaman 2 cümle kurabilen herkese geç kardeşim sen Vagos'sun, sen Cripslerin LS liderisin, sen Cosa Nostra'yı kuran 2025 model godfather Corleone'sun tüm italyanlara hükmet diyelim.
Yeni birlik açmadan ya da role girmeden oturun kuralları öğrenin tavsiyem. Bu sunucu bir 5005 tane MC görmüştür ama sizin gidebileceğiniz sayılı "roleplay" ortamı var, o yüzden sapla samanı karıştırmayın derim, "Vagos" gibi bir kültüre genelde izin vermiyorken üstelik.