Tamamen boşa ve OOC KİN ile açılmış bir şikayettir. Herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum, Düşünce Özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz sanırım kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın dostum. Ben sadece belirttiğin şikayette düşüncemi belirtip yaşamış olduğum şeyi yazdım ve bu yazdığım şeyden dolayı cezanın süresi herhangi bir şekilde artmadı ya da azalmadı. Ayrıca attığım iletide bir sorun olsaydı yetkililer çoktan iletimi silip gerekli cezayı ya da uyarıyı yapmıştı.Daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.
İyi forumlar. 
Dostum OOC kini sen tutmuşsun ki gecenin ikisinde seninle uzaktan yakından alakası olmayan bir şikayete gelerek bizim hakkımızda asılsız iddalarda bulunuyorsun. Bunun düşünce özgürlüğüyle ne alakası var? Bu şikayette bile kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın diyerek kin kusmaya devam ediyorsun. Admin değilsin bir şey değilsin, Valachi üyesisin diye bir yetkin de yok. Gidip milletin şikayetine troll rol yapmayı bilmiyor gibi iddalarda bulunuyorsun. Bu düşünce özgürlüğüyse ve cezası yoksa seninle ilgili her yere rol yapmayı bilmiyor trollün teki yazalım biz de, olur mu? Bize göre sen trollsündür rol yapmayı bilmiyorsundur, sana göre biz. Ama bunu gidip orada burada yazamazsın, düşüncelerini kendine saklamalısın. Durduk yere gelip bize böyle ithamlarda bulunduğun için cezalandırılmanı istiyoruz.