Konu: Luxixensss ortak nezaket.  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2025 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Luxixensss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shiels

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2025  -  01:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Forum ihlali, ortak nezaket.

Alıntı
Forum ihlali, ortak nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi kendisiyle alakasız şikayete, alakasız yanlış ve gereksiz fikirlerini yazmasının yanı sıra üzerine kendince küçük düşürmeye çalışıp troll, rol yapmayı bilmiyor gibi terimler kullanıyor. Dostum 5 yıldır bu sunucuda rol yapıyorum, sadece oluşturacağım karakterin hikayesi senin rol bilgini aşar diyebilirim ama küçük düşmeni istemem.  :)

Kişinin Forum ihlalinden veya ortak nezaketten yaptırım uygulanmasını isterim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/elena-petrovic-nonrp-dm/msg1278767/#msg1278767 bahsi geçen şikayet.

« Son Düzenleme: 06.02.2025 21:01 Shyvana_Ferro »

#1 - 06.02.2025 21:00
Tamamen boşa ve OOC KİN ile  açılmış bir şikayettir. Herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum, Düşünce Özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz sanırım kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın dostum. Ben sadece belirttiğin şikayette düşüncemi belirtip yaşamış olduğum şeyi yazdım ve bu yazdığım şeyden dolayı cezanın süresi herhangi bir şekilde artmadı ya da azalmadı. Ayrıca attığım iletide bir sorun olsaydı yetkililer çoktan iletimi silip gerekli cezayı ya da uyarıyı yapmıştı.Daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

İyi forumlar. :sampanya:

#2 - 06.02.2025 21:46
Tamamen boşa ve OOC KİN ile  açılmış bir şikayettir. Herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum, Düşünce Özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz sanırım kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın dostum. Ben sadece belirttiğin şikayette düşüncemi belirtip yaşamış olduğum şeyi yazdım ve bu yazdığım şeyden dolayı cezanın süresi herhangi bir şekilde artmadı ya da azalmadı. Ayrıca attığım iletide bir sorun olsaydı yetkililer çoktan iletimi silip gerekli cezayı ya da uyarıyı yapmıştı.Daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

İyi forumlar. :sampanya:
Dostum OOC kini sen tutmuşsun ki gecenin ikisinde seninle uzaktan yakından alakası olmayan bir şikayete gelerek bizim hakkımızda asılsız iddalarda bulunuyorsun. Bunun düşünce özgürlüğüyle ne alakası var? Bu şikayette bile kafanı kaldırıp etrafına bakmamışsın diyerek kin kusmaya devam ediyorsun. Admin değilsin bir şey değilsin, Valachi üyesisin diye bir yetkin de yok. Gidip milletin şikayetine troll rol yapmayı bilmiyor gibi iddalarda bulunuyorsun. Bu düşünce özgürlüğüyse ve cezası yoksa seninle ilgili her yere rol yapmayı bilmiyor trollün teki yazalım biz de, olur mu? Bize göre sen trollsündür rol yapmayı bilmiyorsundur, sana göre biz. Ama bunu gidip orada burada yazamazsın, düşüncelerini kendine saklamalısın. Durduk yere gelip bize böyle ithamlarda bulunduğun için cezalandırılmanı istiyoruz.

#3 - 07.02.2025 13:51
@Luxixensss Alakanız olmayan şikayetlere gelecek sefer ileti atmamaya özen göstermelisiniz, bu seferlik sözlü uyarı ile şikayeti kapatıyorum. Tekrarında karakteriniz oyun içi ceza alabilir, ek olarak forumdanda aynı şekilde.

K&A