Konu: Yaralı kural ihlali.  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2025 23:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valeriya_Petrovica @sweyn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/02/2025 23:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş motorumu çalıyor, gps ile bulup vermesini rica ediyorum, vermeyince uzun bir kovalamaca başlıyor, en son bulup vuruyorum, yaralıyken kahkahalara boğuluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/77vj0lo  https://hizliresim.com/1ap7je7

Ek açıklamalar(varsa): Ki rolede uymadın, maskeni çıkartma rolünü 3 defa yaptım, motoru çalabilirsin sorun yok, fakat sonucunda role uymanı tavsiye derim, iyi forumlar.  :vice:

« Son Düzenleme: 05.02.2025 21:59 LaLa »

#1 - 04.02.2025 16:31
Acı dolu kahkaha attığımı bir önceki kahkahamda /do'dan belirttim zaten rolüme uyup canım acırcasına 'A-h!, U-h, Ağ-h' seslerini çıkardım. Aracın ile dağdan-dağa binadan-binaya atladığın için keşke ekran görüntüsü alıp şikayet açsaydım. Motorunu çalmadım rolü kendine göre şekillendirip sıktın amacın DM arayışıydı çünkü diğer arkadaşı da düşürdün sebepsiz yere, motorun tepesindeyken yerde uzanan birinin maskesini çıkarman imkansız gibi bir şey kadın karaktersin ve motorun racing tarzı bir motor hafif olması imkansız, bu bağlamda sende Non-RP yapmış oluyorsun ki /do'dan motordayken çıkaramayacağını belirttiğimde inip çıkardın ve role uydum. Kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum, öncesinde de hiçbir ceza kaydım yok, eğer ki hatalıysam yine de senden özür dilerim, yetkili arkadaşın benim açıklamamı dikkate alarak insiyatif göstereceğini düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 04.02.2025 16:34 sweyn »

#2 - 04.02.2025 16:42
Sende Keşke motorla uçtuğunuda söylesen, DM arayışı konusuna gelecek olursak motorumu çalıyorsun, hadi motorun benim olduğunu bilmiyorsun, sahibi benim ver diyorum, vermiyorsun. Diğer arkadaşı sebepsiz yere düşürmedim, bana bıçakla saldırdı, ki ilk saldıran oydu.

Acı dolu kahkaha atacaksan ona göre /me'den emote vereceksin. Direkt ":D." atmayacaksın, savunması bu kadarsa sonuçlanabilir.

#3 - 05.02.2025 00:01
Sende Keşke motorla uçtuğunuda söylesen, DM arayışı konusuna gelecek olursak motorumu çalıyorsun, hadi motorun benim olduğunu bilmiyorsun, sahibi benim ver diyorum, vermiyorsun. Diğer arkadaşı sebepsiz yere düşürmedim, bana bıçakla saldırdı, ki ilk saldıran oydu.

Acı dolu kahkaha atacaksan ona göre /me'den emote vereceksin. Direkt ":D." atmayacaksın, savunması bu kadarsa sonuçlanabilir.
Nasıl rol şekillendireceğimi sana soracak değilim, do dan belirttiysem devamında da acı çekiyorumdur çünkü Süreki RP esastır. Motorla bir motorun izin verebileceği kadar uçtuğumu kabul ediyorum tabiki.

#4 - 05.02.2025 11:42
@LaLa Attığınız ilk SS'e ulaşılamıyor. Güncelleyip bana etiket atın.

#5 - 05.02.2025 21:59

#6 - 06.02.2025 20:50
Yerdeyken acı içinde kahkaha atabilir, bir spamlama da mevcut değil. Yeterli savunma.