Konu: Ellie Vallejo - Framevigilante kullanımı  (Okunma sayısı 416 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2025 14:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Ellie Vallejo @CANGO
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videosunda ismi görünüyor, framevigilante ile seri A-D strafesi atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
4:12 dakikasında video sonunda hile görünüyor, kişinin ismi de 2:34'de görünüyor.

Ek açıklamalar(varsa): İcraati paylaşma yarışı içindeyseniz, temiz paylaşın. Video indirildi, gizliye de almayın.
« Son Düzenleme: 02.02.2025 14:35 uwater »

#1 - 02.02.2025 14:42
modlardan anlamadığın barizce belli oluyor. Sunucunun discordunda kurulması için yayınlanan samp addon'u kullanıyorum. audio.asi birçok şeyi fixlediğinden fps artışı ve limitörü kalldırıyor. Oyunu genel olarak 300-350 fps arası oynuyorum bu da hızlı sağ-sola sebep veriyor. Sunucuda samp addon yasaksa kaldırabilirim sorun değil fps unlock sayesinde rahat bir oynanış sağlıyor, eğer kullandığım addon sorun yaratıyorsa kaldırabilirim  O:-)

#2 - 02.02.2025 15:00
Dediğin gibi bir olay söz konusu değil, yüksek FPS alıyorum karakter keskin dönüşler yapmıyor. Bu olay framede mevcut, yüksek FPS'de değil.
« Son Düzenleme: 02.02.2025 15:08 uwater »

#3 - 02.02.2025 20:14
aesafe çok yakın ayriyeten olduğum yerde ateş etmeyerek sağ-sol ve ileri-geri yaparak recoili sıfırlayacak derecede movement yapıyorum, artı olarak da fpsunlock gibi dosyalar movementini rahatlatıyor, onu da hatırlatayim, mümkün derecede bir movement hareketi firame'li attığın videoda A-D hareketi ard arda yapılıyor frame ile X ve Y eksen hareketi sıfıra indiriliyor, attığın A-d hareketi anlık değil, droplu bir dönüş atıyor zaten her neyse, chati kirletmeye gerek yok, gerisi yönetime kalmış

#4 - 05.02.2025 15:04
modlardan anlamadığın barizce belli oluyor. Sunucunun discordunda kurulması için yayınlanan samp addon'u kullanıyorum. audio.asi birçok şeyi fixlediğinden fps artışı ve limitörü kalldırıyor. Oyunu genel olarak 300-350 fps arası oynuyorum bu da hızlı sağ-sola sebep veriyor. Sunucuda samp addon yasaksa kaldırabilirim sorun değil fps unlock sayesinde rahat bir oynanış sağlıyor, eğer kullandığım addon sorun yaratıyorsa kaldırabilirim  O:-)
kardeş samp addon ile 300-350 fps arası aldığında karakter sağa sola kıçını sallamayı bırakır doğrudan dönüş atar. 0.3dl'de crashes.asi'nin unlockeri (addonsuz ve fps unlocker ile ilgili cleo veya asi olmaması lazım) veya framerate ile böyle sağa sola kıçını kıvırırsın. addonda 260-270 fpsten sonra karakter sağa sola kıçını kıvırırken titrer 300'den sonra aniden dönmeye başlar. hile kullanıyosan kabul et be kardeşim. addon ile bu kadar hızlı dönüş atılmıyor maalesef.

#5 - 05.02.2025 16:40
Yüksek fps alması ya da (fps unlocker) Tarzı modifikasyonu kullanılması sonucu hızlı a d yapılabilir, sunucuda addon yasaklı değil sonuçta. Ayrıca editlenmiş bir videodan alınmış bir kesit, hızlandırılmış vs olabilir kabul edileceğini sanmıyorum. Düzgün bir kanıt sun, birliğimde bir oyuncu olduğu ve susturulduğu için onun adına ek yanıt atıyorum.

#6 - 05.02.2025 17:46
Yüksek fps alması ya da (fps unlocker) Tarzı modifikasyonu kullanılması sonucu hızlı a d yapılabilir, sunucuda addon yasaklı değil sonuçta. Ayrıca editlenmiş bir videodan alınmış bir kesit, hızlandırılmış vs olabilir kabul edileceğini sanmıyorum. Düzgün bir kanıt sun, birliğimde bir oyuncu olduğu ve susturulduğu için onun adına ek yanıt atıyorum.
Yasaklama kayıtlarına bakınca hileler hakkında bilgili bir abiye benziyorsun  :-\

#7 - 05.02.2025 19:25
Yönetici inceleyene kadar kilit, burası savunma yapan kişinin konuştuğu alan. Kesin doğru olmayan bilgilerinizi ya böyle şöyle diye buraya yığmayın.

#8 - 06.02.2025 10:42
Şikayet incelemede.

#9 - 10.02.2025 01:03
Şikayette bir sorun görülmedi.