0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.3: - Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak13.2: Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.Örnekler- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.
Manifesto #5 - 15.11.2023 04:20Yaptığınız işin rollük tarafı yok, sadece trolleyerek 2 oyuncunun oyununu sabote etmekle kalmayıp üzerine Vice üzerinde kötü algılar yaratacak şekilde troll imajı çizdiğiniz için ne yazık ki affedilecek ya da tolere edilecek bir durum değil bu bizim için. Belki tüm karakterler yasaklansa bile kimse bir şey diyemez bu senaryoda.Ancak caydırıcı olması adına, sizlere sadece bilgisayarınızı açık bırakıp 1 günde tamamlayacağınız cezalar vermek yerine, bu trollinge giren tüm karakterlere (hepiniz de farklı birliklerdensiniz nasıl bir araya geldi bu kadar kafadar anlamadım ama,)2500 dakika jail ile birlikte tüm karakterlerin mal varlığınızın bir kısmını( kişi başı 50-200k arası değişken) silinmesini uygun gördüm. Cezaların amacı caydırıcı olmak. Eminim bundan sonra hareketlerinize bu doğrultuda çok daha dikkat ederek oynarsınız.
Kararı verecek yetkili bu arkadaşın diğer şikayetlerde aldığı sonuçları da incelerse çok mutlu olurum. Trolling yüzünden aldığı iki ceza doğrudan VCPD karakterlerine karşı yapılmış ihlaller, bir tane de Copbait cezası var. 2500 dakika cezalandırıldığı bir şikayette Manifesto'nun yazdığı sonucu buraya bırakıyorum:AlıntıManifesto #5 - 15.11.2023 04:20Yaptığınız işin rollük tarafı yok, sadece trolleyerek 2 oyuncunun oyununu sabote etmekle kalmayıp üzerine Vice üzerinde kötü algılar yaratacak şekilde troll imajı çizdiğiniz için ne yazık ki affedilecek ya da tolere edilecek bir durum değil bu bizim için. Belki tüm karakterler yasaklansa bile kimse bir şey diyemez bu senaryoda.Ancak caydırıcı olması adına, sizlere sadece bilgisayarınızı açık bırakıp 1 günde tamamlayacağınız cezalar vermek yerine, bu trollinge giren tüm karakterlere (hepiniz de farklı birliklerdensiniz nasıl bir araya geldi bu kadar kafadar anlamadım ama,)2500 dakika jail ile birlikte tüm karakterlerin mal varlığınızın bir kısmını( kişi başı 50-200k arası değişken) silinmesini uygun gördüm. Cezaların amacı caydırıcı olmak. Eminim bundan sonra hareketlerinize bu doğrultuda çok daha dikkat ederek oynarsınız.Yetersiz Oyuncu Profili'nden yasaklanmasını talep ediyorum.