Konu: James Palmer - GameSpeed Hilesi  (Okunma sayısı 615 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2025 18:36
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Palmer
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ttevfikwincher @Rmys @sakinmafya
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.2025 - 00:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşda videoda görüldüğü üzere silah çektiğimden dolayı düşmemek için arkadaş speed hilesi açmış bariz belli ama maalesef kameralarımıza yakalandı.  :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını talep ediyorum, her şey ortada. Adalet mülküm temelidir.  :vays: :nays:  :sampanya:
« Son Düzenleme: 29.01.2025 18:50 Skysurge »

#1 - 29.01.2025 18:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.01.2025 18:50
Arkadaş ona açtığım şikayete sinirlenip saçma bir şikayet açmış, herhangi bir hile söz konusu değildir. Aşağıya bıraktığım videoya bakacak olursanız diğer arkadaşlarla aynı hızda koşuyorum ki zaten ''space bas çek bas çek yapıyorum'' karakterim hızlanıyor., attığın video da görüldüğü üzere sağ sol yaptığım için beni vuramıyorsun.

« Son Düzenleme: 01.02.2025 15:51 HükümsüzYaveri »

#3 - 29.01.2025 18:52
Aynen kanka, nereden baksan aynı valla.  :garip: Admin incelesin bence doğru karara varacaktır.
Vurulmamak için orada hileyi biraz fazla kaçırmışsın kral kb, ama belli olmaz.

#4 - 29.01.2025 18:53
GameSpeed kullansam, brawl başlangıcı seni kovalarken yakalardım zaten. arkandan koşuyorum. Attığım video da gözüküyor zaten. Silah sıkma yerinde ise sağ sol yaptığım için vuramıyorsun herhangi bir hile yok yani kankam  :)

#5 - 29.01.2025 18:53
Arkadaş artık speed hilesi kullana kullana ona normal koşu geliyor.  :garip:

#6 - 29.01.2025 18:54
GameSpeed kullansam, brawl başlangıcı seni kovalarken yakalardım zaten. arkandan koşuyorum. Attığım video da gözüküyor zaten. Silah sıkma yerinde ise sağ sol yaptığım için vuramıyorsun herhangi bir hile yok yani kankam  :)
Tamam kanka inandım şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 29.01.2025 18:55

Kendini şikayet etmişsin sanırım dostum, Ora'da gamespeed'i açık unutmuşsun  :D

#8 - 29.01.2025 18:58
Attığım video da yetişemiyorum zaten geri dönüyorum kanka niye böyle toxic oldunuz? :garip: Oyun bu sakin olun

#9 - 29.01.2025 18:59
Attığım video da yetişemiyorum zaten geri dönüyorum kanka niye böyle toxic oldunuz? :garip: Oyun bu sakin olun
Tamam kanka zaten ilk kez hile şikayeti açılıyor ya sana zaten. Şikayet sonuçlanabilir.