Konu: idlewood gençlerinden Memoli - Jahlil Fuller  (Okunma sayısı 1016 defa)

#10 - 31.01.2025 00:11
.
« Son Düzenleme: 31.01.2025 01:44 liltrampas »

#11 - 01.02.2025 11:49
Şikayetin bu kadar beklemesi şaşırtıcı

#12 - 01.02.2025 15:38
Kesilmiş biçilmiş bir video atıyorsun, üstüne tatava yapmaya devam ediyorsun.

#13 - 01.02.2025 15:57
tamam memoli kardeşim cansın kralsın paşasın, en kral sensin. her şeyi bilende sensin, kıytırık zenci skinin ile en iyi zenci rolü yapanda sensin tamam şampiyon sakin ol ya

#14 - 01.02.2025 19:33
Arkadaşım, memoli denilen arkadaşa en iyi cevabı vermiş o cevap ona yeterli olmuştur, kesilip biçilen videoda god basman hile kullanmadığını göstermez aynısını ben yaşadım kesilip biçilen video yüzünden benimde karakterim banladı Memoli denilen arkadaşa sadece sakin olmasını dilerim. @Sylas

#15 - 01.02.2025 19:41
Kırpılmış görüntülerin geçerli olup olmayacağı yönetici inisiyatifine bağlı bir durum. Şikayet ile alakası olmayan ve ileti gönderen kişilere forum susturma cezası uygulanacak. @Memoli savunmanızı gerçekleştirin.

#16 - 01.02.2025 21:55
Kurallar kısmında yöneticinin insiyatifine bağlı olarak kırpılmış videoların kanıt sayıldığını göremedim, bir anda neden böyle bir karar aldığınızı anlamadım, videonun tarihi/zamanı belli değil ayriyeten video ile oynanmış. Buradan bir işlem yiyeceksem açık açık haksızlığa uğramış olacağım.

*En ufak bir oynama tespit edilirse*
Alıntı
   EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ

Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=118421.0

#17 - 01.02.2025 22:06
Videoda onlarca oynanma var, dikkat ederseniz hızından tutun ekranın pixellerine kadar bozulma var. Tam hud görünür bir şekilde bile değil, böyle bir şikayet ilk defa gördüm. Ben kurallarına göre konuşur ve oynarım, 4 hesabı ban yiyip de başkalarının videosunu kırpıp üstüne üstlük videoda oynama yapan bir adamın şikayetine başka nasıl savunma yapabilirim? Öyle bir şey kullanmıyorum.

#18 - 01.02.2025 22:59
akıllı çocuk bir şeyler anlatmış, tarihi zamanı belli değil demiş, arkadaşa şikayet açma sebebim Razy denilen arkadaşın Wheeler birliğinin İdlewood'a açtığı şikayette Memoli kardeşin god bastığı videoyu görmezden gelmesi ve işlem uygulamaması daha önceki iletilerimdede bahsettim god açtığı arkadaşları ban yedi bu arkadaş ban yemedi. Wheeler'ın açtığı şikayeti link olarak bırakıyorum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=167856.0

Videoda bir çok oynama var demiş pixelleştirme var falan demiş senin canını nasıl 76'dan 100'e çıkaracak bir edit yapalım akıllı kardeşim benim. Demişsin ki ben oyunu kurallarına göre oynarım falan okuduğumda çok güldüm bir çok defa karakterini hileden banlatıp açtıran adamın böyle demesi beni güldürdü. Her neyse konuya dönüş sağlıyalım, kırpılmış videodan bende ban yedim demişsin ki dört defa hileden ban yemiş birisi evet dostum bir çok defa ban yedim seninde yaptığın hile için seninde ban yemeni istiyorum ki hak yerini bulsun :) video dm videosu tabikide kırpılıp editlenmiş video olacak ne bekliyorsun ki? gözüne soka soka god kullanıyorsun diyorum. Admin arkadaşlar neyin ne olduğunu gayet iyi anlar hiç bir samp playerı canı 76'dan 100'e çıkaracak bir edit yapamaz :D öyle olsaydı eğer herkesi banlattırma gücü olurdu editleyen kişide.

Arkadaşın bir vukuatı daha var, arkadaş oyunun kurallarına göre oynuyor ya hani, açtığım şikayete bir destekleyici video daha atmak istiyorum. Arkadaş oyunu kurallarına göre oynuyor :D
&t=1s izleyebilirsiniz.

#19 - 01.02.2025 23:15
arkadaş açık açık god kullandığı o kadar belli ki daha hala editli kırpılmış diye zırvalıyor böyle basit cümlelerin arkasına saklanarak ileti atarsa daha fazla ileti atmam, admin arkadaşda video kırpılmış geçersiz derse daha fazla zorlamam güler geçerim aynı şey benimde başıma geldi Reidar Zigmeijer isimli karakterim (editli, kırpılmış) videodan dolayı yasaklandı :) bin defa söyledim tekrar söyliyeyim (editli, kırpılmış) video olması god basıp banlanmaman veya şikayet geçersiz anlamına gelmiyor şikayeti inceleyen 300 kişide senin god kullandığını biliyor. Hadi iyi roller sana.