Konu: Lwancoll McDaniel - rk  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2025 00:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lwancoll McDaniel @aka grand mafia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sukutt @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: mekanda kavga çıkartıyoruz sonra düşüyorum aka grand mafia tekrar düşürüyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ceza geçmişine bakınca anlaşılıyor nasıl bir profil olduğu (:

« Son Düzenleme: 29.01.2025 00:11 et yiyen çiçek »

#1 - 29.01.2025 00:08
Attığın videoda, etkinlik baltalama unsuru var. Aktif olan bir mekanda, etkinliği baltalayarak, brawl rolüne başlıyorsun. Bu başlı başına bir ihlal, orada rk kuralına sen uymayarak, başında beklediğim halde direk yaralıdan çıkar çıkmaz yürümeye başlıyorsun. Bu yaptığın ikinci ihlal. RK Adıma savunmaya geçersek, seni orda tutmak istiyordum sen direk çıkışa yöneldiğin vakit seni tekrar düşürdüm.

#2 - 29.01.2025 00:10
Attığın videoda, etkinlik baltalama unsuru var. Aktif olan bir mekanda, etkinliği baltalayarak, brawl rolüne başlıyorsun. Bu başlı başına bir ihlal, orada rk kuralına sen uymayarak, başında beklediğim halde direk yaralıdan çıkar çıkmaz yürümeye başlıyorsun. Bu yaptığın ikinci ihlal. RK Adıma savunmaya geçersek, seni orda tutmak istiyordum sen direk çıkışa yöneldiğin vakit seni tekrar düşürdüm.

Selam rolde ben de vardım mekandan bizi kovdunuz, ben de mekan giriş parasını verirseniz çıkarız dedim bana /wden mekandan çıkmazsan seni döverim dedin arkadaşım brawl başlattı ve kavga başladı baltalama falan yok yani bize saldırmak isteyen sizdiniz biz ilk davrandık.

#3 - 29.01.2025 00:10
sürekli agresif yapan sen ve senin tayfan, agresifi başlatan biz değiliz, yaptığın ihlal ortada, uzatma.

#4 - 29.01.2025 00:11
beni tutmak için emote göremiyorum, etkinlik baltalamalık bir durum yok mekandan atmak istiyorlar bizde karşılık veriyoruz

#5 - 29.01.2025 00:17
beni tutmak için emote göremiyorum, etkinlik baltalamalık bir durum yok mekandan atmak istiyorlar bizde karşılık veriyoruz
artı olarak sunucu etkinliği değil sadece bir mekan açılışı var manipülasyon yapmana gerek yok

#6 - 29.01.2025 00:20
Manipülasyonluk bir durum yok, orada etkinlik vardı ve sen o anda brawl çıkararak orayı baltaladın. Hep aynı şeyi yapıyorsun, millete saçma olmaktan başka rol zevkiniz yok sizin. Senin başında durmam dışında sıkıntı yok zaten, tutma emotesi için de gerekli bir sebebin yok orada yaralı rolü yapman lazımdı.  :garip: :garip:

#7 - 29.01.2025 00:21
Manipülasyonluk bir durum yok, orada etkinlik vardı ve sen o anda brawl çıkararak orayı baltaladın. Hep aynı şeyi yapıyorsun, millete saçma olmaktan başka rol zevkiniz yok sizin. Senin başında durmam dışında sıkıntı yok zaten, tutma emotesi için de gerekli bir sebebin yok orada yaralı rolü yapman lazımdı.  :garip: :garip:
izin vermedin ki rol yapayım
kinlenmişsin galiba ikinciye düşürdüğüne göre  :-\

#8 - 29.01.2025 00:24

Dostum ooc ceza geçmişin böyle sonra bize "millete saçma olmaktan başka rol zevkiniz yok sizin" diyerek hakaret ediyorsun insan iğneyi ilk kendine batıracak, tartışma yaratmaya gerek yok şikayet sonuçlanabilir.

#9 - 29.01.2025 00:25
@EniLuc sonuçlanabilir