Konu: RahiI_Hopkins godmode  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 27.01.2025 03:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: RahiIi_Hopkins @Chibz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @XYZBey
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anlatmaya gerek yok herşey videoda mevcut
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: God

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): kişinin mal varlığı aktarımının kontrol edilmesini istiyorum

#1 - 27.01.2025 03:33
Şahitliğimi onaylıyorum.

Arkadaşlar şaşırtmıyor :garip:

#2 - 27.01.2025 04:17
Maske bugu olduğu belli, hiti yiyorum ve maske gerçek canımı ortaya çıkarıyor savunmam bu kadardır zaten şikayeti inceleyen admin fark edecektir, herşeye maşAllah şikayet patlatıyorsunuz.
Arkadaşlarla münakaşaya girmemek için daha dazla ileti gelmeyecektir, sonuçalanabilir.

#3 - 27.01.2025 05:28
Bu maske bugu bi tek sizde oluyo galiba çözemedim dostum canın 22'den bir anda 161 oluyo yüce rabbimin hikmeti işte. Adminler doğru kararı verecektir, sonuçlanabilir.

#4 - 27.01.2025 06:27
Bu maske bugu bi tek sizde oluyo galiba çözemedim dostum canın 22'den bir anda 161 oluyo yüce rabbimin hikmeti işte. Adminler doğru kararı verecektir, sonuçlanabilir.
Bilmiyorsan öğretebilirim, maske taktıktan sonra canını doldurursan maskede hp barı maske takmadan önceki canını gösterir, güncel canını görmek istiyorsan hasar yemelisin.
Bırakta şikayet sonuçlansın, zaten banlanmamı istemiyormusunuz? O zaman ileti atma, şikayet çabuk sonuçlansın belki bir ihtimal banlanırım. :D

#5 - 27.01.2025 06:31
Bilmiyorsan öğretebilirim, maske taktıktan sonra canını doldurursan maskede hp barı maske takmadan önceki canını gösterir, güncel canını görmek istiyorsan hasar yemelisin.
Bırakta şikayet sonuçlansın, zaten banlanmamı istemiyormusunuz? O zaman ileti atma, şikayet çabuk sonuçlansın belki bir ihtimal banlanırım. :D
ban yemeyeceğinizden emin olarak oynadığınız çok belli biliyon mu maskeydi şeydi sallama şimdi de adminler kararı versin çocuk kandırmıyoruz neticede fazla iletiye gerek yok kendinden eminsen

#6 - 27.01.2025 06:57
ban yemeyeceğinizden emin olarak oynadığınız çok belli biliyon mu maskeydi şeydi sallama şimdi de adminler kararı versin çocuk kandırmıyoruz neticede fazla iletiye gerek yok kendinden eminsen
Sana katılıyorum, fazla ileti atmaya gerek yok, sonuçlansın.

#7 - 27.01.2025 11:02
Savunma yeterli görüldü.