Merhaba, iyi akşamlar.
Basitçe durumu özetleyeyim.
LVCW birliği için birlik içi hotline düzenlemek üzere yola çıkmıştık. LV'e geçip, orada başka oyuncuların bulamayacağı bir yer arayacaktık. Önceden belirlediğimiz bir noktaya doğru hotline senaryosunu gerçekleştirmek için ilerliyorduk. Adım adım ne yaptığımızı anlatayım, çünkü elimde herhangi bir ss vb. kanıt yok. Loglar maalesef tek kanıtım. Eğer arkadaşlarım almışlarsa iletirler. Benim şahsi savunmamdır. Birliğin sistemsel olmasa da yönetimindeyim ve alt karakterimle ara-sıra birlik içi hotline yapmak için yardımcı oluyorum.
Öncelikle arkamızda olduğunuzu hiç bir şekilde fark etmedik. 1.03 saniyesindeki arada, dördümüzde maskelerimizi taktık ki birlik içindeki karakterlerimizi hotline karakterlerine bu şekilde çevirelim. Yolun bu kısmından sonrasını tamamen maskeli ilerledik. 2.06 saniyelerinde takibi kaybediyorsunuz ve suya uçtuğumuzu sanıyorsunuz ancak biz aslında o yoldan hiç şaşmadan devam etmiştik.
Las Venturas - San Fierro arasında olan büyük köprü altındaki yerleşim yerine ilerliyorduk. Düm düz devam etseydiniz hala orada devam ettiğimizi görürdünüz. Ayrıca,
aracı sistemsel kiralayan bendim. Denize atladığımızı düşünmüşsünüz ancak denizde hiç bir şekilde araç gözükmüyor. Eğer q atmaya yeltenseydim /kiraiptal yazardım. Dediğim gibi kanıtım olmadığı için logların kontrolünü talep edeceğim. Hiç bir şekilde araç kirasını iptal etmediğim gibi takibin başlamasından sonraki 30 dakika ve fazlası kadarı boyunca çıkış sağlamadım.
Sicilim incelenebilir. Bu tür ihlaller yapan birisi değilim. Ayrıca q atarak bir şey kazanamam çünkü alt karakterim ve daha 6 seviye. Silahı ya da illegal bir maddesi sistemsel olarak bile alınmıyor üstüne. İlk ve son cezam yaz aylarının ortasında yaptığım basit bir emote ihlalinden kaynaklı.
/id Konusunda ise, maskeli kişiler maske taktıktan sonra isimlerini /id den aratsanız bile çıkmayabiliyor. Bunu deneyebilirsiniz. Ayrıca, kabul edilmese de niyetimizin rastgele bir çatışmaya gitmek değil hotline olduğunu belirtmek için şunu bırakmak istiyorum. Rotamızın bahsettiğim yer olduğunu kanıt olarak kabul edilmese de gösterecektir. İnceleyecek yetkiliden talebimiz, logların incelenmesi olacak.
Kısaca; Q atmadık. Görüşü kaybettiğiniz köprüden ilerlemeye devam ettik. Muhtemelen burada çizim limitiniz kısa olduğundan bizi göremediniz. Zaten videoda da ileriye bakmak yerine direkt suya bakıyorsunuz.Şikayetçi taraf ve inceleyecek yetkili ne sorarsa cevaplamaya hazırım. Dediğim gibi tek kanıtımız log kayıtları. Hiç bir şekilde çıkış yapmadık. İyi roller diliyorum.