Konu: [25.01.2025 - Keshawn_Shaquana] Fear-RP + Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 25.01.2025 17:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keshawn_Shaquana - @Keshawn_Shaquana
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.01.2025 - 16:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tony_Shaquana isimli karakter oyunumun crash yemesinden yararlanıp aracımı Market caddesi üzerinde çalmıştır, kendilerini takip ettikten sonra uyarmama rağmen durmadıkları için ateş açıp düşürdüm. Tam o sırada da video kaydında gözüktüğü gibi Keshawn_Shaquana yanıma ışınlanıp yumruklamaya başladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Yok.

#1 - 26.01.2025 01:49
O gösterdiğin kayıtta yukarısı görünmemiş ben oranın üstünden atlayıp geldim ışınlanmadım. Teşekkürler

#2 - 26.01.2025 11:18
 :D

#3 - 27.01.2025 11:04
Hile şüphesi için yetersiz kanıt.