Konu: [16.11.2019] Enrique_Velazquez Refuse RP  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 16.11.2019 16:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enrique_Velazquez @SonKeko_Kesici
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:16/11/2019 16:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Refuse-RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Memurlar intihar eden bir kişiyi kurtarma rp'si yapıyorlardı. Bende trucker mesleğine gittim ve arkadaş yaralıydı sistemsel memurlara koşup durumu bildirdim ve yaralı kişiye doğru gittik geldiğimiz anda kişinin yaralı süresi bitti ve ayağa kalktı ondan sonrada elinde bıçak vardı, /do'dan sorduğumuz hiçbir soruya cevap vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://i.hizliresim.com/NLBoMk.png
Ek açıklamalar(varsa):Yok

« Son Düzenleme: 16.11.2019 16:44 Jeva »

#1 - 16.11.2019 17:05
Öncelikle efendim hiç role cevap vermemişim noluyorda dememişim bende SAMP ADDON var ne işe yaradığını söyliyeyim, Panellere erişim kolaylığı ve NO AFK internetten araştırın, birde orada geldiklerini bile fark etmedim içeride film izliyordum yere düşmeyide açıklayayım, bu sunucuda afk atanalra vurabiliyorsunuz zaten samp addon yüzünden afk bile değilim, adamalr düşürmüş neyse dediim gibi addon yüzünden derseniz addon'u gösterin seve seve bir video yükler gösteririm.

#2 - 16.11.2019 17:11
Bu arada 1.5 saattir afk'ydım işte birde şunu söyliyeyim, ben yaralıysam adam yanıma geldiğinde iyim deyip kurtulmak varken yapmammışım eğer afk olmasam öyle derdim ama afk olduğumdan birşey demedim yanişimdide addon'u kaldırdım ceza yerine bir uyarı istiyorum.

#3 - 17.11.2019 12:07
Savunmam bu kadar sonuçlanmasını bekliyorum.

#4 - 17.11.2019 13:57
Aktif rol bölgelerinde afk kalmak yasak. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#5 - 17.11.2019 18:02
@Jeva yalnız aktif rol değil bence, sebebide meslek ortamı yani fazla sorun olacaını sanmıyorum.

#6 - 17.11.2019 18:04
@Jeva yalnız aktif rol değil bence, sebebide meslek ortamı yani fazla sorun olacaını sanmıyorum.
@SonKeko_Kesici Orada rol yapan insanlar var yinede aktif rol ortamı orası, biz aktif rol yaparkende sen yoktun memurlar ile birlikte.

#7 - 17.11.2019 18:13
@SonKeko_Kesici Orada rol yapan insanlar var yinede aktif rol ortamı orası, biz aktif rol yaparkende sen yoktun memurlar ile birlikte.
Tamam anladım, ama orada afk olmamı nasıl anlamadın ben Baygın dememişim cevap vermemişim, neyse sonuçlanmasını hala bekliyorum, bir samp addon'un böyle bir şikayete sebeb olması da kötü.

#8 - 17.11.2019 19:42
İsminizin yanında siyah box üzerinde kum saati yoksa AFK sayılmazsınız. Programlar ile bunu önlemeniz kimsenin umrunda olmaz. Bu seferlik uyarıyorum, tekrarı halinde yaptırım alabilirsiniz.