Konu: Mordell_Morgan-Quantell Raid  (Okunma sayısı 83 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2025 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quantell Raid @Soufly9

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James_Stark @Jack_Stark @Suspectxd

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş mahalleden öylesine geçerken ateş açıyor pd'ye ihbar veriyorum, Üstünde silah olduğu için pd'yi görünce oyundan /q atıyor ss'de zaten goruluyor, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/tvdj0xr https://hizliresim.com/5ixvqzq

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş nc attığı için yeni adınıda ekledim.

#1 - 21.01.2025 19:54
Öncelikle öylesine ateş açıyor demişsin, Eze ile Mordell karakterinin arasında IC düşmanlık olduğunu unutmuşsun. İkinci ss'te chati okursanız neden ateş açtığımız ortada. Ayrıca /b komutu ile rolü baltalıyorsun, ne kadar kudurduğun belli olmuş. Pd kısmına gelelim, illegal bir karakter ile PD'ye ihbar veremezsin, seni yaralıya düşürdükten sonra oyundan çıktım zaten, PD geldiğini bile görmedim, attığın ss'ler kanıt mı sence. :(

#2 - 21.01.2025 22:58
Kendinizde itiraf ettiğiniz gibi yaralıya düşürüp oyundan çıkmışsınız, aktif rolde quit nedeniyle ceza alacaksınız. Rol tamamen bitmeden ve 5 dakika geçmeden quit atamazsınız.