Konu: Llorelei McMillian - fear rp  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.01.2025 03:17
arkadaşın YOUTUBE kanalıda fazla iddialıymış :D

#11 - 21.01.2025 03:24
yönetimi kandırmaya çalıştığım falan yok üzerinden tam 2 saat geçmiş, bu 2 saatte bir çok şey yaptım bende bir insanım sadece buna mı takılıyorsun dostum benim? Ayrıca köylü kurnazlığı falan filan edebini takınmanı rica ediyorum. Eğer benim saldırdığımı söylüyorsan bunu şikayetin başında atacaktın. Biz reklam üzerine bar'da biraz takılıyoruz sen gelmişsin Elliot'u /w ile dışarı çağırıyorsun, güzel şeyler değil bunlar.

Videoyu neden başta atsın ki? Şikayet senin fear-rp yapmaman ile ilgili. Konuyu başka yerlere çekip işin içinden sıyrılmaya çalışman gülünesi.

Fear-rp ile ilgili bir savunman yoksa daha fazla ileti atma sonuçlanmasını bekleyelim

#12 - 21.01.2025 03:28
arkadaşın YOUTUBE kanalıda fazla iddialıymış :D
teşekkür ederim
@Lichfield sonuçlanabilir

#13 - 21.01.2025 03:30
yönetimi kandırmaya çalıştığım falan yok üzerinden tam 2 saat geçmiş, bu 2 saatte bir çok şey yaptım bende bir insanım sadece buna mı takılıyorsun dostum benim? Ayrıca köylü kurnazlığı falan filan edebini takınmanı rica ediyorum. Eğer benim saldırdığımı söylüyorsan bunu şikayetin başında atacaktın. Biz reklam üzerine bar'da biraz takılıyoruz sen gelmişsin Elliot'u /w ile dışarı çağırıyorsun, güzel şeyler değil bunlar.

Videoyu neden başta atsın ki? Şikayet senin fear-rp yapmaman ile ilgili. Konuyu başka yerlere çekip işin içinden sıyrılmaya çalışman gülünesi.

Fear-rp ile ilgili bir savunman yoksa daha fazla ileti atma sonuçlanmasını bekleyelim
Kafanızda sürekli birşeyler kuruyorsunuz, ileti atan ben değilim sizden önce ben yazdım "admin baksın bırakın" diye

#14 - 21.01.2025 17:06
hem ihbar et sonra dövdüm diye geçin

ayrıca işyerini de satmayacağım, komiksiniz 😂😂😂

#15 - 21.01.2025 17:51
hem ihbar et sonra dövdüm diye geçin

ayrıca işyerini de satmayacağım, komiksiniz 😂😂😂
yerdesin  :garip:

#16 - 22.01.2025 03:36

#17 - 22.01.2025 07:28
Merhaba, şikayet incelendi.

Llorelei_McMillian karakteri Fear RP kapsamında ceza alacak. Bir kavga rolü olmuş, sizden sayıca üstün ve bıçağı/katanası olan bir grup sizi yaralı duruma düşürmüş. Bu durumdayken korkusuzca, hiçbir şey olmamış hakaret ve tehditler savuramazsınız. Rolde karşı tarafın size karşı yaptığı bir ihlal varsa, role uyum sağlayıp rol sonu şikayet açmalısınız.
Donald_Muckley karakteri ise Türkçe Terim kapsamında ceza alacak.
Forumda toxic, kışkırtıcı tavırlardan uzak durmalısınız. Aksi durumda yaptırım alabilirsiniz. @harry666 @et yiyen çiçek

K&A