Konu: Vollrath Weisser Fear-RP  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2025 22:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vollrath Weisser @avtomat zant moskitros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @slox @aka grand mafia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vuruyoruz fakat kendisi sanki hiç mermi yememiş ve yara almamış gibi küfür ediyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :uzi: :sampanya:

« Son Düzenleme: 20.01.2025 22:28 Scaney »

#1 - 20.01.2025 23:38
Arkadaşlar aktif birliklerinden durumu izah ettiğimiz Tony_Ruggeiro karakteri tarafından atıldı, bir kaç haftadır birlik oyuncularıma ve başta iki R20'e dm atıyorlar, başta sebebini anlamıyorduk, sonrasında scaney ismini görünce gayet iyi anladık. Öncesinde kişileri İFM'e attığımız kanıtlarla ve forumdan açtığımız şikayetlerle banlatmıştık, nasıl oldu da açıldı bilmiyorum ama İC'de OOC kininizi kusamazsınız dostlar, muhattap dahi almadığımız için konudan bağımsız kişileri ayartıp dahil etmeye çalışıyorsunuz. Neyseki anlayışlı biri çıktığı için Slox'a teşekkür ederim.

Chati okursanız arkadaşlara karşı saldırır emotesini yumruklu şekilde yapıyorum ve brawl başlatmaya çalışırken arkadaşlar brawl rolüne silahla karşılık vermeyi seçiyor.

Ayrıca aka grand mafia'nın üzerimde r20 olmama rağmen aşşağılayıcı animasyonlar çektiğide ap-açık belli. Arkadaşlar ooc insanları sinir etmekten başka bir rol zevklerinin olmadığı belli oluyor.

#2 - 21.01.2025 00:22
Arkadaşlar aktif birliklerinden durumu izah ettiğimiz Tony_Ruggeiro karakteri tarafından atıldı, bir kaç haftadır birlik oyuncularıma ve başta iki R20'e dm atıyorlar, başta sebebini anlamıyorduk, sonrasında scaney ismini görünce gayet iyi anladık. Öncesinde kişileri İFM'e attığımız kanıtlarla ve forumdan açtığımız şikayetlerle banlatmıştık, nasıl oldu da açıldı bilmiyorum ama İC'de OOC kininizi kusamazsınız dostlar, muhattap dahi almadığımız için konudan bağımsız kişileri ayartıp dahil etmeye çalışıyorsunuz. Neyseki anlayışlı biri çıktığı için Slox'a teşekkür ederim.

Chati okursanız arkadaşlara karşı saldırır emotesini yumruklu şekilde yapıyorum ve brawl başlatmaya çalışırken arkadaşlar brawl rolüne silahla karşılık vermeyi seçiyor.

Ayrıca aka grand mafia'nın üzerimde r20 olmama rağmen aşşağılayıcı animasyonlar çektiğide ap-açık belli. Arkadaşlar ooc insanları sinir etmekten başka bir rol zevklerinin olmadığı belli oluyor.
Benim size karşı bir kinim yok ve ben banım açıldığından beridir kimseye ateş etmiyorum sizi vurma sebebim de bana ateş açmaya çalışmanızdı ve bunun karşılığını size verdim https://i.hizliresim.com/mwx1rag.png

#3 - 21.01.2025 02:26
Burada @Nighty 'nin birliği ile savaş sürecimizdeydik, her şeye burnunu sokarsan ateş açılması normal, 5 6 dk boyunca silahlı aracı takip etmen ne kadar doğru bomboş bir yolda hemde?

#4 - 21.01.2025 03:21
Burada @Nighty 'nin birliği ile savaş sürecimizdeydik, her şeye burnunu sokarsan ateş açılması normal, 5 6 dk boyunca silahlı aracı takip etmen ne kadar doğru bomboş bir yolda hemde?
Siz bana ateş açtınız ve bende karşlığını verdim bunun ilk ve sebepsiz sıkan ben değilim anlaşıldığı gibi benim şikayetim sadece Fear-RP yapmaman üzerineydi.

#5 - 21.01.2025 03:45
Siz bana ateş açtınız ve bende karşlığını verdim bunun ilk ve sebepsiz sıkan ben değilim anlaşıldığı gibi benim şikayetim sadece Fear-RP yapmaman üzerineydi.
Sonuçta sivildin polisi arayabilir beni polise neseletebilirdin. Başkasının birliğine 2 3 saatlik girip beni vurup atılmayabilirdin birlikten.
Uzi marka silah hafif makineli bir silah ve hasarlarımda sadece sağ kol ve sol kola ateş açılmış. Rolde birisini kışkırtırsanız kışkırtılan biri size ters tepki verebilir bu normal birşey ben hiçbirzaman vurduğum birinin üstüne gelip /sit 7 çekmedim çekmemde hele hele r20 karakterine karşı bilmiyorum yani, toksik bir rolde böyle bir karşılık aldı arkadaşlar karakterimden. Gönül isterdi normal bir rol sergilenseydi fakat DM aşkıyla yanıp tutuşan birisisin tüm savaşlarımıda bol bol alt v den izledin. Benle çatışmaya çalışma dostum burası DM sunucusu değil benim birliğimde DM birliği değil. Şikayet savunmam bu yazıyla sona ermiştir hesabım tarafından baska bir ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 21.01.2025 03:48 avtomat zant moskitros »

#6 - 21.01.2025 09:02
Sonuçta sivildin polisi arayabilir beni polise neseletebilirdin. Başkasının birliğine 2 3 saatlik girip beni vurup atılmayabilirdin birlikten.
Uzi marka silah hafif makineli bir silah ve hasarlarımda sadece sağ kol ve sol kola ateş açılmış. Rolde birisini kışkırtırsanız kışkırtılan biri size ters tepki verebilir bu normal birşey ben hiçbirzaman vurduğum birinin üstüne gelip /sit 7 çekmedim çekmemde hele hele r20 karakterine karşı bilmiyorum yani, toksik bir rolde böyle bir karşılık aldı arkadaşlar karakterimden. Gönül isterdi normal bir rol sergilenseydi fakat DM aşkıyla yanıp tutuşan birisisin tüm savaşlarımıda bol bol alt v den izledin. Benle çatışmaya çalışma dostum burası DM sunucusu değil benim birliğimde DM birliği değil. Şikayet savunmam bu yazıyla sona ermiştir hesabım tarafından baska bir ileti gelmeyecek.
Birlikten atılma gibi bir durum yok slox ile durumu konuşup çıkmak istediğimi söyledim kendisine de sormak istersen şikayete etiketleyip sorabilirsin ayrıca rolde biz silahlıyız ve siz yerdesiniz biz 3 kişiyiz siz iki kişisiniz bu durumda bence Fear-RP yapman ekstra olarak üstüne /sit 7 falan çekmedim.

#7 - 21.01.2025 12:58
/sit 7'i üzerine doğru çekmeyi planlamamıştım bilerekten dolayı değil. Onu geçtim illegal kural ihlalinden ayrıca jail yemeni talep ediorum on gün boyunca  ne illegal rol yapabilirsin nede agresif. Bundan dolayı da ceza almanı talep ediyorum.

#8 - 21.01.2025 20:05
/sit 7'i üzerine doğru çekmeyi planlamamıştım bilerekten dolayı değil. Onu geçtim illegal kural ihlalinden ayrıca jail yemeni talep ediorum on gün boyunca  ne illegal rol yapabilirsin nede agresif. Bundan dolayı da ceza almanı talep ediyorum.

Herhangi bir illegal rol yaptığımız yok. Birliğimize genel olarak bir hotline paslandı ve oraya doğru ilerliyorduk. Kim karakteri sistemsel ruggeiro birliğine girip Tony karakterine herhangi bir kanıt sunmadan Alman'lar bize sıktı deyip yanlış bir rol pası sergiliyor. Kim karakterine sergilediğimiz agresif rol sebebi Nox birliği ile savaştayken ooc kinini bize DM olarak kusmasıydı rolü baltalamaması adına karşılık verdik herhangi bir tanışıklığımız bile yoktu. Karakterin şikayet açmak için forumuna baktığımız zaman Scaney olduğunu gördük. Arkadaşların ooc siciline katkı sağladığımız için bize kin kustuklarını görmüş olduk. Birliğe yeni katılan karakterler 1 hafta boyunca hicbir illegal role katılım sağlayamaz girdiğiniz rol başlıca bir hata ve Tony karakterinin bu role r1 lerime sıkmışsın diyerek gelmeside hata çünki illegal kurallarındada yazıyor r1 lere önceden sıkılması savaş rollerine dahil edilemez bu nedenlerden savaş çıkarılamaz.

https://i.hizliresim.com/mwx1rag.png bu ssede iyi bakarsanız ss in chat kısmı kırpılmış.

Birliğimiz sadece K&A dan geri döndü yeni açılmadık.
« Son Düzenleme: 21.01.2025 20:21 avtomat zant moskitros »

#9 - 21.01.2025 20:07
Şikayete laf yetiştirmeyi bırakında hızlıca karar verilsin.