Konu: maskeli_37416 unfreeze + antistun  (Okunma sayısı 580 defa)

#0 - 20.01.2025 16:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_37416
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçtan inerken unfreeze kullanıyor, antistun açmayı da ihmal etmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/fx8azi

Kanıtlar: GösterGizle
-https://streamable.com/fx8azi-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.01.2025 12:15
BUNUN CANI DOLUYO BUNUN CANI DOLUYO ???

#2 - 27.01.2025 11:12
@LaLa Savunmanızı 24 saat içinde iletmeniz gerekiyor.

#3 - 27.01.2025 23:36
Selamlar, bundan bir kaç ay önce yine böyle saçma sapan bir şikayet yedim, yine aynı kişi olması güldürdü açıkcası. Linkini buraya bırakıyorum, ordada hile olmadığımı kanıtlamıştım yine kanıtlayacağım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166261.msg1256946#msg1256946

Öncelikle 4-5 yıla aşkın bu platformdayım, hiç hile ve yasaklı yazılım kullanmaktan uyarı, ceza veya ban gibi cezalar almadım. Bırakacağım video'da tertemiz olduğumu görebilirsiniz, arkadaş bana hit atmıyor, tutturamıyor. Arkadaşımızın ya hitmeakerı bozuk, yada sampında sıkıntı var.

https://streamable.com/rjnpgb

Hatta video'da arkadaşım yanlışıkla uzi ile bana hit atıyor, can barım düşüyor. Dikkatli bakarsanız anlayacaksınız, buraya gecenin ilereyen saatlerindende bir video bırakıyorum, ordada herhangi ek bir şey kullanmıyorum, canım gidiyor.

https://streamable.com/4n2hkn

#4 - 28.01.2025 00:18
Hitmarker bozuk lafını ilk defa senden duyuyorum. Mifiri'nin sana hit attığı apaçık ortada. Antistun kullandığın fazlasıyla belli oluyor ama hitmarker bozuk lafı iyi denemeydi.

#5 - 28.01.2025 00:35
Videomu attım, görmekte problem çektiğini sanmıyorum kanka her şey ortada, hile falan kullanmıyorum. Arkadaşının sampında sorun var, daha yanıt vermeyeceğim sana, arkadaş zaten önüne gelene hile şikayeti açıp ayağını kaydırmaya çalışıyor, sonuçlanabilir.  :vice:
« Son Düzenleme: 28.01.2025 00:42 LaLa »

#6 - 28.01.2025 11:16
Hitmarker bozuk lafını ilk defa senden duyuyorum. Mifiri'nin sana hit attığı apaçık ortada. Antistun kullandığın fazlasıyla belli oluyor ama hitmarker bozuk lafı iyi denemeydi.

Şikayet ile bir alakam yok lakin, söz konusu oluşumumda bulunan üye. Ayrıca yorum yapmaya hakkım yok fakat yapmak istiyorum şöyle; Sienna_Mifiri'nin video kaydında tamamen farklı bir açıda ve @LaLa 'nın karakteri iki kere fark ettiyseniz geriye doğru atıyor burada SA:MP'dan kayanaklı bir oyun hatası yaşanıyor ayrıca; Lala'nın video kaydına baktığımızda öyle bir şey olmadığını ve araçtan direkt indiği gibi Mifiri'nin üzerine doğru aim alarak koştuğunu ve sistemsel yaralıya düştüğü as apaçık ortada ve Mifiri aim alırken Lala'da başka yere gösteriyor ve Lala, orada hit yemiyor kendi video kaydında öyle gözüküyor, bu SA:MP'tan kaynaklanan bir hata ve brawl'da oluğu gibi karşı tarafın hit yememesi gibi örneğin. video'yu 10 veya 15 kere izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca video sahibi neden şikayet açmıyor? Senin olayın ile bir alakan yok açma sebebin nedir? @wantez' jest najlepszy
« Son Düzenleme: 28.01.2025 11:22 Merh0 »

#7 - 28.01.2025 11:28
Ek olrakta; Mifiri'nin 1'ci saniyesine gelin ve durdurun Lala'nın videosuna gelin 6'cı saniyeyi durdurun tam dediğim gibi, Mifiri başka yere bakıyor ve orada hit atıyor ama Lala, o sırada orada değil. Mifiri'nin üzerine koşuyor ve sistemsele düşürüyor, Mifiri'yi.  Şimdi ne demek istediğimi anladınız mı?

#8 - 28.01.2025 15:40
Basit bir mantıkla, oyunu iki tarafın ekranından göremediğimizi düşünmek zor olmamalı. Bu da doğal olarak, kendi ekranımızda gördüğümüz kısımla çıkarım yapmamızı gerektiriyor. Benim gördüğüm kısımda, karakterinin isabet almasına rağmen HP'sinin azalmadığı ve aldığı isabetlere tepki vermediği görülüyor. Bu durumda, doğal olarak hile olduğun düşünülüp şikayet açılacak.

Videomu attım, görmekte problem çektiğini sanmıyorum kanka her şey ortada, hile falan kullanmıyorum. Arkadaşının sampında sorun var, daha yanıt vermeyeceğim sana, arkadaş zaten önüne gelene hile şikayeti açıp ayağını kaydırmaya çalışıyor, sonuçlanabilir.  :vice:
Forum hesabımın açıldığı günden bu yana benim açtığım şikayet sayısı sadece 1 (diğer karakterlerim bir yana, sadece polis karakterimde 300'den fazla ihlal görmeme rağmen şikayet açmayı sevmediğim için görmezden geliyorum). Bana ait video kaydıyla açılan şikayet sayısı ise 2 ve bu ikisi de sana açıldı. Her iki şikayetin videosunda da, oyunu kendi ekranımızdan gördüğümüz için yalnızca buna yönelik çıkarım yapıldığından, hile olduğun düşünülerek şikayet açıldı. İki şikayetin videosunda da tek tarafın ekranından bakıldığında hile açmışsın gibi görülüyor. Kısacası, bu bahsettiğin ‘arkadaş zaten önüne gelene hile şikayeti açıp ayağını kaydırmaya çalışıyor, sonuçlanabilir’ olayı, senin alınganlık yapıp kendi kafanda kurduğun bir durum sadece.

Zaten video kaydın var ise, Merh adlı birlik arkadaşının yaptığı gibi basit bir açıklama yaparak savunma yapman yapabileceğin en mantıklı şey olur.

İyi günler.

#9 - 28.01.2025 19:52
Bu tarz emin olmadığınız durumlarda, discorddan yada oyundan benimle iletişime geçip konuşabiliriz, uzlaşırsak herkes yoluna gider, uzlaşamazsak şikayet açarsınız. Alınganlık yaptığım yok, arkadaşının ''antistun açmayı da ihmal etmiyor, Antistun kullandığın fazlasıyla belli oluyor ama hitmarker bozuk lafı iyi denemeydi'' bu tarz kendinden çok eminmiş gibi cümleler kurunca ortaya hoş bir tablo çıkmıyor.