Basit bir mantıkla, oyunu iki tarafın ekranından göremediğimizi düşünmek zor olmamalı. Bu da doğal olarak, kendi ekranımızda gördüğümüz kısımla çıkarım yapmamızı gerektiriyor. Benim gördüğüm kısımda, karakterinin isabet almasına rağmen HP'sinin azalmadığı ve aldığı isabetlere tepki vermediği görülüyor. Bu durumda, doğal olarak hile olduğun düşünülüp şikayet açılacak.
Videomu attım, görmekte problem çektiğini sanmıyorum kanka her şey ortada, hile falan kullanmıyorum. Arkadaşının sampında sorun var, daha yanıt vermeyeceğim sana, arkadaş zaten önüne gelene hile şikayeti açıp ayağını kaydırmaya çalışıyor, sonuçlanabilir. 
Forum hesabımın açıldığı günden bu yana benim açtığım şikayet sayısı sadece 1 (diğer karakterlerim bir yana, sadece polis karakterimde 300'den fazla ihlal görmeme rağmen şikayet açmayı sevmediğim için görmezden geliyorum). Bana ait video kaydıyla açılan şikayet sayısı ise 2 ve bu ikisi de sana açıldı. Her iki şikayetin videosunda da, oyunu kendi ekranımızdan gördüğümüz için yalnızca buna yönelik çıkarım yapıldığından, hile olduğun düşünülerek şikayet açıldı. İki şikayetin videosunda da tek tarafın ekranından bakıldığında hile açmışsın gibi görülüyor. Kısacası, bu bahsettiğin ‘arkadaş zaten önüne gelene hile şikayeti açıp ayağını kaydırmaya çalışıyor, sonuçlanabilir’ olayı, senin alınganlık yapıp kendi kafanda kurduğun bir durum sadece.
Zaten video kaydın var ise, Merh adlı birlik arkadaşının yaptığı gibi basit bir açıklama yaparak savunma yapman yapabileceğin en mantıklı şey olur.
İyi günler.